• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardim edinn :(

hasretimsinn19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
7
0
1
29
Merhabalar...
Ben 20 yasimdayim ve ciddi bir sorunum var yurtdsiinda yasiyorum ve sevdigim adam Turkiye de. Biz bununla 3 senedir birlikteyiz, ailemin haberi var. Biz evlenmek istiyoiruz ama ailem onu istemiyo. Daha erken diyolar olmaz diyolar... Ya gerçekden cok iyi bi cocuk hani isi var okumus etmis ama ailem yine istemiyo. Ben 1 hafta once Turkiyedeyken buna kaçmaya karar verdim. Tam kaçacakken yakalandim ve yakalandigim gibi Yurtdisina geri goturdu ailem beni... Suan o da bende cok kotu durumdayiz. Annemden ve abimden siddet gordum ben bu yuzden... Yakin zamanda bi bilet bulmus sevgilim kac gel diyo...
Ben en cok babami dusunuyorum bu olaylarda, en cok uzulen o olacak, onun sapkasini yere dusurcem. Cocuklarina cok duskun bi baba aslinda, bir dedigimizi 2 etmez ama ben cok mutsuzum ya intaara bile kalkistim size yemin ederim. Nolur bana bi akil verin yoksa kafayi yicem... Sizce herseye ragmen gitmelimiyim...??? Sevgilim öl dese, düsünmeden ugruna veririm canimi...

Bence gitme zaten gitsende aklın ailende kalıcak en mutlu anlarında hep bi eksiklik hissediceksin onlar orada hep üzúlecek. Dedigin kiside zaten senin gibi düsnüyorsa bekler seni...sabret yasin ilerleynce ailende verir zaten.. Sakn ama sakn kacma baba ve anne ahyla mutlu olamazsn

Bence gitme zaten gitsende aklın ailende kalıcak en mutlu anlarında hep bi eksiklik hissediceksin onlar orada hep üzúlecek. Dedigin kiside zaten senin gibi düsnüyorsa bekler seni...sabret yasin ilerleynce ailende verir zaten.. Sakn ama sakn acma baba ve anne ahyla mutlu olamazsn

Oda tek carenin kacmak oldugnu dusunuyo benim gibi...
Ailem beni affedecek ben bundan eminim... sadece ben gidince uzulecekler baya..

Affedeceklerde herşey bitecek mi bekleyin biraz ne olacak ki daha genceciksin fikirlerin değişecek sen değişeceksin herşey toz pembe değil göründüğü gibi acele etme.babanı üzme hem sevdiğin adamın yannında olacaksın ama annnen baban bu hayatın neresinde kalacak hç bir güzel anını paylaşamayacaksın onlar yurt dışında sen burda belki eşinin ailesyle anlaşamayacaksın tanıyor musun onları öyle bir delilik sakın yapma

Affedeceklerde herşey bitecek mi bekleyin biraz ne olacak ki daha genceciksin fikirlerin değişecek sen değişeceksin herşey toz pembe değil göründüğü gibi acele etme.babanı üzme hem sevdiğin adamın yannında olacaksın ama annnen baban bu hayatın neresinde kalacak hç bir güzel anını paylaşamayacaksın onlar yurt dışında sen burda belki eşinin ailesyle anlaşamayacaksın tanıyor musun onları öyle bir delilik sakın yapma

Sevgilimin ailesi dunden razi zaten oz kızlarından farkli görmüyolar ki beni oyle iyi insanlar ki onlarda istemezdi asla kacarak evlenmemizi ama gercekten zor durumdayiz... ben burda dursam bile gun yuzu gormem zor...

Merhabalar...
Ben 20 yasimdayim ve ciddi bir sorunum var yurtdsiinda yasiyorum ve sevdigim adam Turkiye de. Biz bununla 3 senedir birlikteyiz, ailemin haberi var. Biz evlenmek istiyoiruz ama ailem onu istemiyo. Daha erken diyolar olmaz diyolar... Ya gerçekden cok iyi bi cocuk hani isi var okumus etmis ama ailem yine istemiyo. Ben 1 hafta once Turkiyedeyken buna kaçmaya karar verdim. Tam kaçacakken yakalandim ve yakalandigim gibi Yurtdisina geri goturdu ailem beni... Suan o da bende cok kotu durumdayiz. Annemden ve abimden siddet gordum ben bu yuzden... Yakin zamanda bi bilet bulmus sevgilim kac gel diyo...
Ben en cok babami dusunuyorum bu olaylarda, en cok uzulen o olacak, onun sapkasini yere dusurcem. Cocuklarina cok duskun bi baba aslinda, bir dedigimizi 2 etmez ama ben cok mutsuzum ya intaara bile kalkistim size yemin ederim. Nolur bana bi akil verin yoksa kafayi yicem... Sizce herseye ragmen gitmelimiyim...??? Sevgilim öl dese, düsünmeden ugruna veririm canimi...
öl desene ölecek kadar seviyorum diyosun ya inşallah evlendikten sonra pişman olmazsın,ailenin rızası olmadan böyle bir hataya kalkışma bence

Sevgilimin ailesi dunden razi zaten oz kızlarından farkli görmüyolar ki beni oyle iyi insanlar ki onlarda istemezdi asla kacarak evlenmemizi ama gercekten zor durumdayiz... ben burda dursam bile gun yuzu gormem zor...
evlenen kadar zaten hep özkızları gibi görürler,yaşın daha çok genç iyi düşün

Bilemezsin hayat
Bilmiorm inan hic blmiorm kafam cok karisik ama cok seviorm ya :'/
Evlendiğinde eşinde dahil olmak üzere bir çok şey değişiyorrrrr .20 yaşında verdiğim her karardan pişmanlık duyuroum ama o zmanlar en doğru kararlardı benim için 24 yaşındayım 20 yaşında aldığım kararlar şuan hayatımı yönlendiren kararlar ve değiştirmeyi çok ama çok isterdim erken karar verme

Sevgilim öl dese, düsünmeden ugruna veririm canimi...

zaten Türkiye'de kadın cinayetinden bol ne var..

Allah göstermesin de siz de kendi elinizle hazırlamayın sonunuzu..

eş sevgili arkadaş her zaman bulunur da aile bulunmaz..

kaldı ki sizi atmamışlar satmamışlar, kaçmaya çalıştığınız için şiddete başvurmuşlar ki bu da hoşgörülemez ama empati yapın 20 yaşına kadar besleyip büyüttüğünüz kızınız kaçıp gitmeye çalışıyor hem de ne uğruna..

yaşatmayın bunu ne ailenize, ne kendinize..

20 yaş bu kadar büyük bir kararı tek başına alman için çok küçük bir yaş.
Sevgilinin ailesi de şimdi seni öz kızı gibi bağrına basıyor olabilir, çünkü uzaktasın. Hele bir kaçarak evlen, bak nasıl eziliyorsun, ayağınla geldin, ailenin desteği bile yok nasıl olsa diye.

Seviyorsanız beklersiniz.. Hangi adam sevdiği kızı ailesiz almak ister.. Değer veriyorsa telli duaklı almak ister.. Evlenene kadr herkez öz kızından ayırmıo emin ol, hele gir o eve dünyan şaşar.. Ben 4 sene bekledim, iyikide beklemişim.. 1 hafta düğünüm sürdü telli duaklı gelin çıktım, bir kolumda babam bir kolumda abiim.. Kimseyi üzmedim.. Zamanla onlarda anladı sevgimizi tmm dediler..bugün 11 yılı devirdik , halada kendimi en çok tebrik ettiğim konu odur.. Kaçmayıp bekleyişim.. Hoş eşimde hiç
Kaç demedi, güle eğlene düğün yapacaz, allahın emriyle isteyip alıcam seni dedi ya.. Bence gerçek sevgi budur, kaçmak aileyi karşına al demek deil, ben seni beklerim deip beklemektir.. Bugün bu sınavdan kaçarak kurtulursan, yarın en ufak karı koca sorununuzdanda boşanarak kurtulursunuz

Sevgilisi öl dese ölürmüş, pehhh evlada bak:KK51:
Hiç mi korkmuyorsun yahu kaçtığında başına geleceklerden?
20 yaşında insan evlilik düşünmez, çok erken.
Ama eminim ki sen kaçacaksın, o zaman rahat edersin anca. Her şeyi mahvet, tüm aile ilişkilerini mahvet hem de bir adam için.

Ne bu acelelik. Ölürmüsün yani evlenmezsen kocan olmazsa.
Sacmalama arkadaşım genceciksin daha.
Şu diğer topiklerede bi göz at. Hayat tozpembe yada baktıgın at gözlüğünden ibaret degil!

Ve sevgilin olcak zaat. Senin aileni kücük düşürücek kadar düşüncesiz.ve kendi cıkarını düşünio sadece....

zaten Türkiye'de kadın cinayetinden bol ne var..

Allah göstermesin de siz de kendi elinizle hazırlamayın sonunuzu..

eş sevgili arkadaş her zaman bulunur da aile bulunmaz..

kaldı ki sizi atmamışlar satmamışlar, kaçmaya çalıştığınız için şiddete başvurmuşlar ki bu da hoşgörülemez ama empati yapın 20 yaşına kadar besleyip büyüttüğünüz kızınız kaçıp gitmeye çalışıyor hem de ne uğruna..

yaşatmayın bunu ne ailenize, ne kendinize..

Atmamislae satmamislar diyorsunuz... benim ailem ele gideceğine halanin ogluyla nisanlayalim seni demis bi anne baba.

Beni baskasiyla evlendirme istegi var onların içinde.

Back
X