Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Lütfen yardım edinn!! :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

pembeyarasa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2015
6
1
26
Saçlarıma bir sürü bakım uyguladım geneli bitkisel. Bir baksanız canlı ve parlak duruyo çoğu zaman. Bugün saçıma ayna karşısından bakıyordum. Bir baktım uçları yıpranmış ve kırıklar var. Halbuki yeni kestirmistim. (Çok değil sadece uçlarından). Saçıma dokuniyim dedim. Üstleri yumuşacık çok güzel. Uçları çok sert. Napmalıyım lütfen yardım edin :KK43:

sadece uçlara mayonez yada herhangi bir saç kremini sürüp 1-2 saat bekleyebilirsin saçını yıkamadan önce, diplere sürmene gerek yok boşuna ağırlaştırma saçı :KK49:

Teşekkür ederim cevabın için deniycem bunu :)
Forumdaki kızlardan biri Yves Rocher'in bir yağından bahsetmişti bana. Banyo yapmadan önce saç boylarına ve uçlarına sürüyorsun. En az 10 dakika bekleyip yıkıyorsun.Ben bir kaç saat bekletebiliyorum duruma göre. Baktım herkes memnun, aldım kullanmaya başladım, muhteşem kokusu bir yana saç uçlarım artık kurumuyor.

Biliyorsun şampuanlar kafa derisini temizlemek için uygun fakat yağsız olan saç uçları için kurutucu etki yapıyor, bu şekilde yağ veya CuriousCat'in dediği biçimde saç kremi vs ile saçları sarmaladığımızda şampuanın o etkisini en aza indiriyor.

Kızların tavsiye ettiği ve benim şu an kullandığım ürün Yves Rocher Yıpranmış saçlar için onarıcı saç yağı, alamazsan zeytinyağı, badem yağı veya Curious'un önerdiği gibi saç kremi uygundur. Yeterki şampuanın direkt temasını kessin.

Forumdaki kızlardan biri Yves Rocher'in bir yağından bahsetmişti bana. Banyo yapmadan önce saç boylarına ve uçlarına sürüyorsun. En az 10 dakika bekleyip yıkıyorsun.Ben bir kaç saat bekletebiliyorum duruma göre. Baktım herkes memnun, aldım kullanmaya başladım, muhteşem kokusu bir yana saç uçlarım artık kurumuyor.

Biliyorsun şampuanlar kafa derisini temizlemek için uygun fakat yağsız olan saç uçları için kurutucu etki yapıyor, bu şekilde yağ veya CuriousCat'in dediği biçimde saç kremi vs ile saçları sarmaladığımızda şampuanın o etkisini en aza indiriyor.

Kızların tavsiye ettiği ve benim şu an kullandığım ürün Yves Rocher Yıpranmış saçlar için onarıcı saç yağı, alamazsan zeytinyağı, badem yağı veya Curious'un önerdiği gibi saç kremi uygundur. Yeterki şampuanın direkt temasını kessin.
Teşekkür ederim canım cevabın için. Yalnız bu bahsettiğin yağı nereden bulabilirim?

X