Lütfen yardim edinn🙏🙏

Snbn03

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2020
62
119
13
30
Bosandim fakat mahkeme karar kagidi eski kocama gitmis yani Hakim karari benimki de benim avukatima gitmis bende istedim avukatimdan yollamadi bana e devletten bulursun dedi bulamadim yardimci olur musunuz bilen varsa??

Bosandim fakat mahkeme karar kagidi eski kocama gitmis yani Hakim karari benimki de benim avukatima gitmis bende istedim avukatimdan yollamadi bana e devletten bulursun dedi bulamadim yardimci olur musunuz bilen varsa??
E devlete arama çubuğuna boşanma ilâmı yazın. O sekilde çıkmıyor mu?

E devletin arama butonuna uyap yazın vatandaş girişi yapın ve dosyanızı seçin şu il şu numaralı dosya şeklinde daha sonra dosyaya eklenen son evraklardan ulaşabilirsiniz

E devlet üzerinden Arana motoruna aile mahkemesi yazarsanız direk karşınıza çıkar

Uyap vatandaş girişinden e devlet şifrenizle giriş yapabilirsiniz. Dava dosya sorgulamadan eklenen evraklardan gerekçeli kararı açıp öğrenebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…