Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bosandim fakat mahkeme karar kagidi eski kocama gitmis yani Hakim karari benimki de benim avukatima gitmis bende istedim avukatimdan yollamadi bana e devletten bulursun dedi bulamadim yardimci olur musunuz bilen varsa??
Bosandim fakat mahkeme karar kagidi eski kocama gitmis yani Hakim karari benimki de benim avukatima gitmis bende istedim avukatimdan yollamadi bana e devletten bulursun dedi bulamadim yardimci olur musunuz bilen varsa??
E devletin arama butonuna uyap yazın vatandaş girişi yapın ve dosyanızı seçin şu il şu numaralı dosya şeklinde daha sonra dosyaya eklenen son evraklardan ulaşabilirsiniz