Doğuma Hazırlık Lütfen yardım edinnnnnnnn

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

vertigo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
471
7
96
Zonguldak
Selamlar arkadaşlar doğuma kısmetse 9 gün kaldı ama ben hala kızıma bir isim bulamadım hiçbir isim içime sinmiyor annesi olarak şu olsun diyemiyorum e öyle olunca da etraf karışıyor kayınvalidem özüm olsun dedi eşim çok beğendi ama ben de istiyorumki bir tane isim de ben koyayaım özümün yanına ne olabilir
özüm ada ,
özüm yağmur
özüm rüya ne biliyim işte

ÖZÜM güzel isim ama yanına ikinci isim hoş durmaz bence.
ama özümü ikinci isim olarak düşünürseniz ada özüm hoş olur.

ÖZÜM.........bir ortamda rastladığım çok güzel bir genç kızın adıydı, ne zaman duysam hep o gelir aklıma.....

bence de ÖZÜM .... hem manası güzel, hem de tınısı güzel.....

bu arada bebeğinize sağlıkla kavuşun, şansı bahtı güzel, ömrüde uzun olsun....:49:

Son düzenleme:
teşekkürler arkadaşlar evet özüm güzel bir isim ama bende var bir garipilk sanırım 1 hafta kaldı ama ben hiçbir isimi yakıştıramıyorum baba çok beğendi özümü bu sefer annem özüm ismini dünürü önerdi babası da kabul etti diye trip atmaya başladı ben de yağmur yada masal olsun istiyorum tabi karar sizin felan demeye başladı ay içime sıkıntı geldi 9 aydır onu taşıyan tüm ağrılarını çeken annesi bir türlü isim koyamıyor:2:

teşekkürler arkadaşlar evet özüm güzel bir isim ama bende var bir garipilk sanırım 1 hafta kaldı ama ben hiçbir isimi yakıştıramıyorum baba çok beğendi özümü bu sefer annem özüm ismini dünürü önerdi babası da kabul etti diye trip atmaya başladı ben de yağmur yada masal olsun istiyorum tabi karar sizin felan demeye başladı ay içime sıkıntı geldi 9 aydır onu taşıyan tüm ağrılarını çeken annesi bir türlü isim koyamıyor:2:

masal güzel canım, ben açıkçası özüm ü sevmedim

Keşke banada fikrimi soran olsa eşim tutturdu özüm de özüm diye yanına bari masal olsun diyorum masal diye isimmi olur diyo rüya olsun yanında özüm rüya olsun diyorum suratını ekşitityor gerçekten çok inat ben de vazgeçtim artık özüm olcak sanırım

arkadasımın adı özüm kız 25 yasına geldi hala üzüm diye dalga geciyor millet bence cok riskli bir isim cocugun psikolojisi acısından koymayınnn :Dböyle dersen eşin cayar benceeee

Back
X