Bebeğim 62günlük yaklaşık 12 gündür akşamları 7,8gibi eşimle bebeğimizide bebek arabasına koyup yürüyüşlere çıktık bebeğimizde arabasını çok seviyo bir süre sonra uyuyuveriyodu yürüyüş sırasında. Yanlız son günlerde yürüyüsten geldikten sonra ağlamaya başlıyodu bizimki sorunu yok ama za zor sakinleştiriyoduk. Sakinleşsedw geri başlıyodu tabi ağlamaya. Neyse bi akşam yine böyle katıla katila ağlarken bebek arabasının icine koyduk bunu anında sustu tabi hareket bekliyo sadece icinde oturmak degil önce bi gezdrdk eve geldk yerine koyarken uyandi tekrara agladi saatlerce yine gezdrdk arabaya binince uyumaya basliyo zaten. Biz butun bu aglamalarinin bebek arabasinda uyumak istemesine bagladk olayi. Sonraki 2 gun uyutmak icin bindirmedk ama aglaya aglaya zorla uyudu okadar agladiki en son uyuyunca uyanamio dusunun. Basına boyle bisey gelen oldumu ne yapmam lazim bilmiyorum ben bir sure bindirmeyip unuttursammi diyorum ama aksamlari cok agliyo hatta 1.30 kadar agliyo sonra dermansiz kalip uyuyuveriyo ama o saate kadarda hic susmuyo. Napmaliyim fikir verin lutfen ((
Merhaba. İki aylık bebeğin sırf alışkanlıktan uyku saatini beş saat aşacak kadar ayakta kalabilecegini zannetmiyorum. Acaba gazı ya da başka bir sıkıntısı var da siz mi anlayamadiniz?
Merhaba. İki aylık bebeğin sırf alışkanlıktan uyku saatini beş saat aşacak kadar ayakta kalabilecegini zannetmiyorum. Acaba gazı ya da başka bir sıkıntısı var da siz mi anlayamadiniz?
Belkide gazı vardı. Yani ben kendi kendine fazlasiyla gaz cikardigi icin gaza baglamadm hic ama belkidee yinede vardi( aksam aglayinca bindirip gezdircez karar verdk(
Belkide gazı vardı. Yani ben kendi kendine fazlasiyla gaz cikardigi icin gaza baglamadm hic ama belkidee yinede vardi( aksam aglayinca bindirip gezdircez karar verdk(
Bebeğiniz çok gaz çıkarıyorsa bu ille de tüm gazı kendi cikarabildigi anlamına gelmez. Belki de gerçekten çok gazi var ve cikarabildigi bir kısmı bile size fazla gelmiştir.
Benim bebeğim de alerji kaynaklı çok yoğun gaz sancısı cekerdi. Gün içinde çok fazla gaz çıkarırdı. Ben sadece bebeğimin çıkardığı gazın sesini duysam asla inanmazdim bir bebeğin o kadar gurultuyle gaz cikarabilecegine. Yetişkin kadar şiddetli olurdu gazı. O yüzden bir yıldır hala uyku uyumuyoruz insan gibi. Benim size tavsiyem emziriyorsaniz alerji ya da gaz yapacak gıdalara temkinli yaklaşın, mama veriyorsanız pregomin as, neocate gibi alerji mamalarini deneyin.