Bebeğim 62günlük yaklaşık 12 gündür akşamları 7,8gibi eşimle bebeğimizide bebek arabasına koyup yürüyüşlere çıktık bebeğimizde arabasını çok seviyo bir süre sonra uyuyuveriyodu yürüyüş sırasında. Yanlız son günlerde yürüyüsten geldikten sonra ağlamaya başlıyodu bizimki sorunu yok ama za zor sakinleştiriyoduk. Sakinleşsedw geri başlıyodu tabi ağlamaya. Neyse bi akşam yine böyle katıla katila ağlarken bebek arabasının icine koyduk bunu anında sustu tabi hareket bekliyo sadece icinde oturmak degil önce bi gezdrdk eve geldk yerine koyarken uyandi tekrara agladi saatlerce yine gezdrdk arabaya binince uyumaya basliyo zaten. Biz butun bu aglamalarinin bebek arabasinda uyumak istemesine bagladk olayi. Sonraki 2 gun uyutmak icin bindirmedk ama aglaya aglaya zorla uyudu okadar agladiki en son uyuyunca uyanamio dusunun. Basına boyle bisey gelen oldumu ne yapmam lazim bilmiyorum ben bir sure bindirmeyip unuttursammi diyorum ama aksamlari cok agliyo hatta 1.30 kadar agliyo sonra dermansiz kalip uyuyuveriyo ama o saate kadarda hic susmuyo. Napmaliyim fikir verin lutfen
((