- 25 Temmuz 2017
- 2.508
- 6.468
- 108
Karanlık ve sessiz bir ortamda dinlenMerhaba arkadaşlar ,Konunun yeri burası olmayabilir ama çok zor durumdayım burada daha çok cevap gelir diye buraya yazdım
Çok kötü migren atakları geçiriyorum ,Ağrı kesici alerjilerim var sadece parol kullanabiliyorum.Migrenle başka çıkmak o kadar zor ki yetersiz kalıyor haliyle.İlaçsız rahatladığınız ,sonuç aldığınız bi yöntem varsa lütfen yardım eder misiniz ??
Rabbim herkese şifa versin ,şimdiden teşekkür ederim
Teşekkür ederim fesleğen yağı da duydum ikisi de denerimKekik yağını dene canım
Nette araştırdım Duydum ama iyi geliyor mu bilmiyorum yaptıran vs birebir tanık olmadım.Siz yaptırdınız mı ?Akupunktur yaptirin migren falan kalmaz
Akupunktur bana çözüm oldu.Merhaba arkadaşlar ,Konunun yeri burası olmayabilir ama çok zor durumdayım burada daha çok cevap gelir diye buraya yazdım
Çok kötü migren atakları geçiriyorum ,Ağrı kesici alerjilerim var sadece parol kullanabiliyorum.Migrenle başka çıkmak o kadar zor ki yetersiz kalıyor haliyle.İlaçsız rahatladığınız ,sonuç aldığınız bi yöntem varsa lütfen yardım eder misiniz ??
Rabbim herkese şifa versin ,şimdiden teşekkür ederim
Benim de öyle Oldu Çin’le korona beynimde bağdaştığı içinZaten ortalık karışık bence sürmesinnValla çin deyince aklım koronaya gidiyo istemsizcee
Kaç seans gittiniz ?Akupunktur bana çözüm oldu.
Enseye değilde ben direkt ağrıyan bölgeye koydum buz pek bi sonuç alamadım ilk atakta yapmadım İlerleyince yaptım belki ondandır .Mesela ne gibi sebep ?Migrenim yok, bunun ne oldugu ve nasil kullanıldığı hakkinda da fikrim yok.
Ama 28838383 kere siradan insanlar tarafindan tavsiye edildiğini gördüm
Hediye Dünyası Çin Yağı Tiger Balm 3 gr Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Hediye Dünyası Çin Yağı Tiger Balm 3 gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Isterseniz bir deneyin
Enseye soguk koymak, bol su tuketmek, bir de ataklari sık yasiyorsaniz bir ostoepat yada kayropraktor bulup muayene olmanizi oneririm. Bazen altinda yatan sebep farkli olabiliyor.
Demir eksikliğimde var aslında .bi yer tedavi olmazsa başka bi yerden patlak veriyor herhaldeBen de migrenden muzdaribim.
Demir ve magnezyum seviyenize baktırıp, eksikse takviye almanızı tavsiye ederim.
Açlık, uykusuzluk, fazla peynir tüketimi de tetikler migreni.
Çok teşekkür ederim deneyeceğimEger baska ilac almiyorsaniz, melisa cayi benim migrenimi hafifletiyordu.Zaten melisa cayi sinirleri gevsetiyor, insana rahatlık veriyor.Bir deneyin istersenz.Ama aktardan ot halinde alın
Dün öyle kötü oldum ki gerçekten kafamı kesip atmak istedim aynen. Kusma ve bulantı da oluyor zonkladıkça.Allah düşmanıma vermesin bu ağrıyuSade Türk kahvesi, buzlu su ve dondurma.
Arka arkaya hepsini tüketip, sessiz karanlık bir odaya çekilin sakinleyip geçecektir.
Bende de var migren, tutunca 3-4 gün sürdüğü oluyor.
Ağrı kesici olarak mavi haplı olan bir ilaç var onu kullanıyorum ama geçmiyor.
Sonrasında yukarıdaki uygulamaları yapıyorum ve sonu başarılı :)
Çok geçmiş olsun.
İnsanın kafasını kesip, atası geliyor valla.
Esim , kuzenim ve annem yaptirdiNette araştırdım Duydum ama iyi geliyor mu bilmiyorum yaptıran vs birebir tanık olmadım.Siz yaptırdınız mı ?
Çok sevindim , Ya inşallah bana da faydası olur İlaçsız kurtulmak istiyorum artıkEsim , kuzenim ve annem yaptirdi
Hepsi iyilesti bir ay gibi bir surede , senelerce cektikleri agrilardan kurtuldular
10-12 civarıKaç seans gittiniz ?
Çok teşekkürler10-12 civarı
Dün öyle kötü oldum ki gerçekten kafamı kesip atmak istedim aynen. Kusma ve bulantı da oluyor zonkladıkça.Allah düşmanıma vermesin bu ağrıyu
Teşekkür ederim bende duymuştum ama bakalım bi araştırmak gerekBir arkadaşım düzenli botoks yaptırıyor,işe yaradığını söylemişti. Migren için tabi.
Araştırın isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?