Lütfen yardım, görüşleriniz çok önemli

MinikKahramanimiz

Canım oğlum seni çok özledim.
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2014
44
7
18
Kader arkadaşlarım,

Sizlerin yaşadığı acının aynısını ben Nisan-Mayıs 2014'de yaşadım. Öncelikle bunun nasıl nefesimizi kesen acı bir olay olduğunu bildiğim için acınızı derinden paylaştığımı belirtmek isterim. Duygularınız duygularımla birebir aynı. Herkes bu acıyı farklı farklı yaşıyor ama çoğumuz aynı duygular içerisindeyiz.

Bir yavruyu kaybettikten sonra ikinci bir yavruda hamilelik süreciniz nasıl geçti? Aynı olayın olma ihtimali endişesinden çok duygularınızı öğrenmek isterim. Kaybettiğiniz bebeğinize karşı suçluluk hissettiniz mi, acınızın şiddetini artırdı mı yeni bir bebeği karnınızda hissetmeniz. Bebek doğduktan sonraki duygularınız nasıldı?

4 Eylül'de yavrumu, canım oğlumu kaybedeli 4 ay olacak. Yaşım gereği eğer tekrar çocuk sahibi olacaksam hızlı olmam gerekiyor. Bir yandan da yeni bir hamilelik, kaybettiğim yavruma haksızlık mı olur, üzüntümü iyice tetikler mi diye çok korkuyorum. İkinci hamileliğinizde hissettiklerinizi bir kardeşiniz olarak paylaşabilirseniz sevinirim. Sevgiler,

canım öncelıkle basın sagolsun böyle bır durm yasamadım ama bence en yakın zamanda tekrar hamıle kalmalısın derım etrafımda bebegını kaybedip sonradan tekrar hamıle kalanlar var basta bıraz yadırgayabılıyolar yıne korkuları oluyor ama o bebek karnında hareketlendikçe yine çok güzel duygular yaşıyorlar

Arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşabilirseniz sevinirim. Doğum sonrası birkaç gün yaşayan bebeğinizi kaybettiniz mi? Sonrasında tekrar hamile kaldığınızda acınızın boyutu arttı mı? Acımın şiddeti artar diye çok endişeleniyorum. Kaybettiğim yavrumun güzel yüzü gözümün önünden gitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…