Bebek Beslenmesi lutfen yardim gunes kremi ile ilgili...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

esra_berk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
85
0
46
Ankara
Kizlar merhaba. Oglusum 9 ay 3 haftalik 10.5 aylikken 20 nisanda antalyaya tatile gidiyoruz. Internette cok arastirdim ve,sebamedin 50 faktor bebekler icin olanini almaya karar verdim. Fakat bazilari kremini bazilari ise losyonu almayi oneriyor. Krem daha zor losyon daha kolay suruluyormus. Banada sanki krem daha ii koruyacak losyon korumayacak gibi geliyor. Nolur akil verin kullanan varsa hangisini alayim karar veremedim...

canım bende kızıma geçen sene niveanın 50 faktör fısfılı olanını kullanıyordum ama ne kadar ii olursa olsun krem yakıyor az da olsa sen kremi al ya da losyonu bebişi fazla güneşe çıkarma çok bişi olmaz iyi tatiller şimdiden :)

Su geçirmez losyon gayet mantıklı ,çocuğu bunaltmıyor. Ve 50 faktoriyel gayet iyi ama unutmayın ki derece arttıkça içindeki kimyasallarda artar. O yüzden Markaya dikkat edin. Ben bilmem Sebamed i ama araştırdıysanız yeterlidir..

Back
X