Lütfen yardım hamile miyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nur58k

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2023
71
14
3
26
Arkadaşlar kendimde son 1 aydır aşırı duygusallık tatlı isteği göğüslerde dolgunluk bu belirtiler farkediyorum. Test yapmak istedim fakat hiç yapmadığım şekilde yaptım idrar damlatmadım test çubuğunu idrar kabına girdirip 1 dk olmadan çıkardım ama testin içine falan idrar gitmişti. Böyle saçmalık neden yaptıysam.. Bu şekilde sonuç değişir mi ? Silik bir şekilde ikinci çizgi hemen belirdi

Arkadaşlar kendimde son 1 aydır aşırı duygusallık tatlı isteği göğüslerde dolgunluk bu belirtiler farkediyorum. Test yapmak istedim fakat hiç yapmadığım şekilde yaptım idrar damlatmadım test çubuğunu idrar kabına girdirip 1 dk olmadan çıkardım ama testin içine falan idrar gitmişti. Böyle saçmalık neden yaptıysam.. Bu şekilde sonuç değişir mi ? Silik bir şekilde ikinci çizgi hemen belirdi
Adetiniz kaç gün gecikti

Fazla idrardan dolayı testin bozulmuş olma ihtimali yüksek yeni bir test alıp tekrar deneyin bir de 1 aydır duygusallık vs varsa adetinizin 2-3 hafta gecikmiş olması gerekir ki 1 aydır bu belirtileri yaşayın adetiniz ne kadar gecikti ? Umarım hamilesinizdir test doğrudur

Fazla idrardan dolayı testin bozulmuş olma ihtimali yüksek yeni bir test alıp tekrar deneyin bir de 1 aydır duygusallık vs varsa adetinizin 2-3 hafta gecikmiş olması gerekir ki 1 aydır bu belirtileri yaşayın adetiniz ne kadar gecikti ? Umarım hamilesinizdir test doğrudur
Gecikme olmadı malesef.günümü bekliyorum

Hemüz adet günüm gelmedi. Hamileyken adet gören arkadaşlarım olduğu için bu durumda öyle bi ihtimal de düşündüm🫣
Daha adet gecikmeden bu belirtilerin gebelik belirtisi olduğunu sanmıyorum,henüz bebek varsa yeni tutunmuştur hemen hormonlar yükselip de bu etkileri göstermez,adet belirtisi bence

Gecikme olmadı malesef.günümü bekliyorum
O zaman 1 aydır belirti yaşamanız psikolojik ya da mevsim geçişiyle ilgili olabilir döllenme olduktan 9-10 gün sonra belirtiler başlıyor ancak o da kendinizi dinlerseniz ancak fark edeceğiniz belirtiler olur

arkadaşın dediği şu sanırım;geçen ay adet oldum ama, hamileyim diye düşünüyorum yani bu adetten sonra değil,geçtiğimiz adetten kalma gebelik bu durumda 8 haftalık falan bebiş.tekrar test alıp yapın

arkadaşın dediği şu sanırım;geçen ay adet oldum ama, hamileyim diye düşünüyorum yani bu adetten sonra değil,geçtiğimiz adetten kalma gebelik bu durumda 8 haftalık falan bebiş.tekrar test alıp yapın
Evet aslında bunu demek istedim hamile kalıp birkaç ayda adet görenler oluyor. Bu saydığım belirtiler çok net olduğu için dikkatimi çekti sadece adet dönemlerinde birkaç gün tatlı isteği olan biriydim.ve en ufak konuda hemen ağlıyorum bundan dolayı test yaptım aslında ama bilemiyorum🥹🥹

Benimde adet günüme 5 gün vardı gebeliğimi öğrendiğimde ama belirtiler yaşıyordum. Bel ağrısı, aşırı göğüs hassasiyeti ve vajinama ağrı girer gibi oluyordu. Her hamilelik bir değildir genelleme yapmayalım lütfen ve çoğu kişi adeti gelmeden belirti yaşamaya başlıyor bunun döllenmeyle alakası var. Yani konu sahibi belirti yaşıyor olabilir ama tabii en iyisi testi tekrarlaması.

Evet aslında bunu demek istedim hamile kalıp birkaç ayda adet görenler oluyor. Bu saydığım belirtiler çok net olduğu için dikkatimi çekti sadece adet dönemlerinde birkaç gün tatlı isteği olan biriydim.ve en ufak konuda hemen ağlıyorum bundan dolayı test yaptım aslında ama bilemiyorum🥹🥹
aslında o adet kanaması değil.bazı kadınlarda olan ara kanama . tekrar test alın .pek çok uzunmu sürdü adet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X