LÜTFEN YARDIM!!! hamilelikte ısırgan suyu kullanımı!

aypek

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2011
206
0
296
Ankara
kızlar lütfen kullanan ,bilen varsa yardım etsin.5 haftalık hamileyim ve saçları çoook dökülüyo. bitkisel şeyler kullanmak istiyorum ama onların bile bazen yanetkileri olabiliyo.internette çok araştırdım.ısırgan suyu içmenin hamilelikte sakıncalı olduğunu okudum.ama sadece saça sürmenin bebeğe zararı olduğu konusunda bi şey yok. hamilelikte ısırgan suyu bebeğe zarar verir mi? kullanan yada doktoruna danışıp olulu cevap alan var mı?benim doktorum çok rahat biri. bişey olmaz diyo.ama aklım karışık. yardım..

kimse yok mu kızlar? lütfen bilgisi olan varsa paylaşsın!!! saçlarım çoook dökülüyo. ya da hamilelikte negibi bitkisel şeyler kullanabiliriz saç için? ısırganın çok ii olduğunu duydum. bilen yok muuu?

Cnm bence şu dönemde pek birşey kullanma,çünkü hamilelikte vücudunun bütün dengesi bozuluyor ve vücut yeni bir şeye adapte olmaya çalışıyo,hormonların tümden değişiyor,yani bence normal,benimde çok döküldü hamileliğimin ilk zamanlarında,hala da dökülüyo ama azaldı tabi biraz,Allah korusun herhangi birşey olursa bu sefer çok üzülürsün ve vicdan azabı çekersin tatlım,şuanda senin için bebişinden önemli hiçbişey yok dimi,varsın saçlarımız dökülsün ama yeterki onlara bişey olmasın cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…