11 Ağustos ,daysdoktor ,erken gebelik testi silik pozitif verdi ,karın ağrısı şikayeti ile gittim maalesef beta 0.2 henüz yükselme yoktu ,geç döllenme olabilceginden umutluydum ,bütün belirtilerim devam ediyor ,hatta hamile olduguma içten içe inanmıştım canimin istediği hersey asermeydi gözümde ,göğüs hassasiyeti ,uyku problemleri ,mide bulantilari baş dönmeleri ,birer sağlık sorunu değil aksine heyecan verici belirtiler gibiydi
12 Ağustos öğlen saatlerinde regl başladı.sanirim regl kanamasından daha hafif pembe az miktarda kanama oldu yerleşme olabilcegi yönünden umudum yok.bildigime göre yerleşme daha çok lekenme şekilde oluyor .
Çok üzgünüm ,ama hayırlısı buymuş demekten başka çaremiz kalmadı ,Rabbim isteyen herkese içlerinde banada sağlıklı, anne babasına kardeşlerine vatanına milletine hayırlı ,uzun ömürlü ,evine yuvasına Neşe mutluluk huzur getirecek evlatlar nasip etsin bu ay ki yolculuğumuz buraya kadarmis
İnşallah bir sonraki güncelleme de sevincli haberlerimizi paylaşırız buraya kadar okuyan arkadasim ,umarım herşey gönlünce olur ,eğer o mucizeyi hissedersen ,ellerini karnina koyup bana da dua et olurmu