Lütfen yardım hamilemiyim

kelebekkkk06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2025
2
0
1
29
Merhaba kizlar ,kaç gündür işin içinden çıkamadım ,13 temmuz son regl tarihim ovulasyon 26 temmuz beklenen adet de 9 Ağustos yaklaşık on gündür halsizlik uyku hali anı sıcak basması kasıklarımda can yakmayan ama rahatsız eden bı ağrı bazen sol da bazen sağda ,bı hafta önce sabah test yaptim silik pozitif,sonraki testler negatif,31 temmuz da kan verdim 0.2 negatif yani ,ama şuan bütün belirtiler devam ediyor metatlik tat sabah erken uyanma gün içinde halsiz yorgun ,uykulu hissetme hafif bulantı sağdan sola dönünce yada olduğum yerden ayağa kalkınca anlık baş sonmesi ,yüz üstü yatınca kadın kasık bolgemde bı rahatsızlık hissi ,öğlen test yaptım yine negatif ,gebelik varmıdır çok merak ediyorum ,idrar da çıkmıyor tekrar ne zaman kan vermem uygun olur

Sürekli kan vermek yerine ovülasyondan sonraki 14. Gününüzde verseniz kesin sonucu öğrenmiş olursunuz. Bu kadar erken ve fazla belirti de büyük ihtimal siz hamilelik istediğiniz için vücudunuzun oluşturduğu şeyler, betanız sıfır iken mide bulantısı ve baş dönmesi olmaz çünkü. Allah en yakın zamanda çok güzel bir hamilelik yaşatsın inşallah size.

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ,ama az önce test yaptım sanırım pozitif,beta 31 temmuzda 0.2 ydi,ama bedenimdeki farklılıklarla ben burdayım diyordu

Eklentiler

• 1754419040081..webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 10
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…