lütfen yardım hamileyim değilmiyim anlamadım ve çok üzgünüm....

denizerdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
249
0
66
Ankara
mrb arkdaşlar edetimn 2 .günü idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı,sonra bekledim 4.günü tekrar idrar testi yaptımikinci çizgi belirgindi ve eşime söyledim hemen bugün 4.günü kan testi yaptım 0.520 çıktı değerler arasında olmamasına rağmen acildeki doktur bi kaç sonra testi tekrarla hamile de olabilirdin omayada bilir misin dedi?kadın doğum uzamnı değil sonuçta pratisyen yanılmıştır diye düşündüm ama çok da üzüldm çünkü bekliydum ne olur bi şey söyleyin yanlış olan ne ne yapmayalım?

mrb arkdaşlar edetimn 2 .günü idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı,sonra bekledim 4.günü tekrar idrar testi yaptımikinci çizgi belirgindi ve eşime söyledim hemen bugün 4.günü kan testi yaptım 0.520 çıktı değerler arasında olmamasına rağmen acildeki doktur bi kaç sonra testi tekrarla hamile de olabilirdin omayada bilir misin dedi?kadın doğum uzamnı değil sonuçta pratisyen yanılmıştır diye düşündüm ama çok da üzüldm çünkü bekliydum ne olur bi şey söyleyin yanlış olan ne ne yapmayalım?

idrar testleri beta hcg 20 ve üzerindeyse pozitif çıkar 2 testtede çizgi çıktıysa 2 sininde yanlış olması imkansız gibi bişey istersen başka bir marka test dene sen bilirsin kan testinin hatalı olma ihtimalide var tabi birde idrar testi yaparken 20 dk dan sonra çıkan 2 inci çizgi kabul edilmiyor.Yani her ihtimal olabilir kimyasal gebelikte olabilir bilemiyorum.sen 1 2 gün daha sabret bence herşey netleşir. :44:

idrar testleri beta hcg 20 ve üzerindeyse pozitif çıkar 2 testtede çizgi çıktıysa 2 sininde yanlış olması imkansız gibi bişey istersen başka bir marka test dene sen bilirsin kan testinin hatalı olma ihtimalide var tabi birde idrar testi yaparken 20 dk dan sonra çıkan 2 inci çizgi kabul edilmiyor.Yani her ihtimal olabilir kimyasal gebelikte olabilir bilemiyorum.sen 1 2 gün daha sabret bence herşey netleşir. :44:

her ikisi de farklı markalardı cnm bende şaşırdım yok 5 dakka sonra iyice belirgindi ilk dakika silikti 5 dakka kadar belirginleşti bende şaşırdım bugünde kan değerim çok düşük çıknca tedirgin oldum....yrn uzman doktura mı gitsem kendi dokturuma bilemedim...

Cok ilginc gercekten ama kan testi yanilmaz canim.. Beta hcg bakmislar demi?

evt cnm beta hcg baktılar sonuçlar da da yazıyor bende çok şaşırdım bugün 5.günüm ve hala adet olmadım bilimyorum kafam karıştı bi tane daha test alıp yapmayı düşnüyorum yada kendi dokturuma gidip bi muayene olayım diyorum....

evt cnm beta hcg baktılar sonuçlar da da yazıyor bende çok şaşırdım bugün 5.günüm ve hala adet olmadım bilimyorum kafam karıştı bi tane daha test alıp yapmayı düşnüyorum yada kendi dokturuma gidip bi muayene olayım diyorum....

Bi test daha yap istersen negatif sonuc alirsan mutlaka doktora git..stres yapiyorsan oyuzdende gecikiyor olabilir

Bi test daha yap istersen negatif sonuc alirsan mutlaka doktora git..stres yapiyorsan oyuzdende gecikiyor olabilir

Cnm BUGÜN KENDİ DOkturuma gittim testi yineledim ve değer inanmıyacaksın ama 666.9 çıktı doktur 4 haftalık dedi ama kese görnür mü bilimyorum doktrum 2 gün sonra gel dedi....

Son düzenleme:

CBN BUGÜN KENDİ DOkturuma gittim testi yineledim ve değer inanmıyacaksın ama 666.9 çıktı doktur 4 haftalık dedi ama kese görnür mü bilimyorum doktrum 2 gün sonra gel dedi....

CBN BUGÜN KENDİ DOkturuma gittim testi yineledim ve değer inanmıyacaksın ama 666.9 çıktı doktur 4 haftalık dedi ama kese görnür mü bilimyorum doktrum 2 gün sonra gel dedi....

gebelikte 1 - 2 - 3 haftalık kavramı yoktur ta ki kese görünür kalp atışı duyulur cenin'in baş popo mesafesi ölçülür o vakit ölçümler ile ne vakit döllenme olduğu ve kaç haftalık olduğu ortaya çıkar
bu USG değerlendirmeye de CLR diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam

doktorlar Son Adet tarihini baz alarak gecikmeden bir kaç gün sonra tespit edilen yüksek HCG değerini 4 haftalık olarak hesap ediyorlar.

Doktor 2 gün sonra gel dediğine göre HCG değerine tekrar bakacak değer 2 günde bir 2 ye katlaması lazım normal bir gebelik gidişatı için
kese yi de HCG değeri 1500 lere yükseldiğinde vajinal USG ile görebilirsin karından bakılan USG de görmek içinse HCG salınımı 5000-6000 civarı olmalı der doktorlar.

Sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin yüce mevlam.

Back
X