- 21 Ocak 2017
- 107
- 31
- 18
- 30
- Konu Sahibi Odanesiii354535
-
tamam teşekkür ederim yani şuan varsa bile daha çıkmaz diyorsunuz kanda daKan tahlili en doğrusu adet in geçmeden bilemezsin aslında döllenmeden sonra 10 gün geçmesi gerek cikmasi için en az yada bide test yaparken farklı markalarda 2 3 tane alıp kontrol edin bazen hatalı çıkabiliyor yani idrarda çıkanın hayli hayli kanda cikmasi gerek aslında biraz daha bekle adetine yakın bidaha yap
Başka testte de denedin miKan tahlili en doğrusu adet in geçmeden bilemezsin aslında döllenmeden sonra 10 gün geçmesi gerek cikmasi için en az yada bide test yaparken farklı markalarda 2 3 tane alıp kontrol edin bazen hatalı çıkabiliyor yani idrarda çıkanın hayli hayli kanda cikmasi gerek aslında biraz daha bekle adetine yakın bidaha yap
hayır denemedim sadece 1 tset yaptım evdeBaşka testte de denedin mi
Evet canım aynen dollenmeden en az 10 gün geçmesi gerekmis bide geç döllenme falansada zaten adet tarihini geçiyor kanda cikmasi rabbim gönlüne göre versin canimtamam teşekkür ederim yani şuan varsa bile daha çıkmaz diyorsunuz kanda da
Canım. Test bozuk gibi duruyor.kirmiziligi niye öyle bulanık çıkmış onu anlamadım.cok mu damlattiin acaba?kan testi en doğru sonuç canım.gec dollenmede olabilir ama.ya başka bir arkadaşta sordu aynı soruyu.canim gebelik hormonu kana karışmadan idrara karışmaz bu böyledir. Kanda yükselmeden idrarda çıkması çok saçma.testte yanlışlık var.adet olmazsan kan testini tekrar yap canımMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım yeni anne adayıyım son adet tarihim ocağın 1 i yumurtlama günüm ayın 15 i ve bu sabah dayanamayıp ilk idrarla test yaptım ikinci çizgi azda olsa gözüktü bu akşamda kan testi yaptım negatif çıktı hangisine inanayım valla bilemedim fikri olan varsa bekliyorum
Bana böyle dendi canım bu süreçte inş hayırlı haberini alırızEvet canım aynen dollenmeden en az 10 gün geçmesi gerekmis bide geç döllenme falansada zaten adet tarihini geçiyor kanda cikmasi rabbim gönlüne göre versin canim
Testin markası ne canm bir arkadasta böyle pembe testler yapıyordu hep silik çıkıyordu umutlanp adet oluyordu . Başka test yapınca negatfti .Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım yeni anne adayıyım son adet tarihim ocağın 1 i yumurtlama günüm ayın 15 i ve bu sabah dayanamayıp ilk idrarla test yaptım ikinci çizgi azda olsa gözüktü bu akşamda kan testi yaptım negatif çıktı hangisine inanayım valla bilemedim fikri olan varsa bekliyorum
teşekkür ederim canım çok sağolEvet canım aynen dollenmeden en az 10 gün geçmesi gerekmis bide geç döllenme falansada zaten adet tarihini geçiyor kanda cikmasi rabbim gönlüne göre versin canim
canım testin markası al bi gebelik testiTestin markası ne canm bir arkadasta böyle pembe testler yapıyordu hep silik çıkıyordu umutlanp adet oluyordu . Başka test yapınca negatfti .
inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahBana böyle dendi canım bu süreçte inş hayırlı haberini alırız
Evet canım o marka .. alma ondan bir daha kan testinede güven derm. İstersen başka marka alıp birde onla dene anlarsin.canım testin markası al bi gebelik testi
tamam canım ben o zaman biraz daha bekliyim eğer adetim olmazsa yine kan testi yaptırayımEvet canım o marka .. alma ondan bir daha kan testinede güven derm. İstersen başka marka alıp birde onla dene anlarsin.
En mantiklisi umarm vardır . Rabbim nasip etsin en kısa zamanda.. :)tamam canım ben o zaman biraz daha bekliyim eğer adetim olmazsa yine kan testi yaptırayım
bat neydi pekii?
bat neydi pekii?
o zaman 7-8 gün sonra en doğru sonucu alıcam kesinlikle belki geç döllenmede olabilir bilemedimki işte çok karışık durumlar valla allah yardımcımız olsunBen dollenmeden 14 gun sonra gordum pozıtıfı. Erken hamılelık testiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?