Merhaba doc.dr. turgut aydın'a bir bakın derim.Ben de aynı durumdayım. Özellikle anadolu yakasında tüm önerilere açığım
Merhaba Doc.dr. turgut aydın' a bir bakın derim.Merhaba yardımlarınızı rica ediyorum.
sorunumuz erkek inferlitesi morfoloji yüzde 1
9 aydır deniyoruz artık beklemek istemiyoruz çok yoruldum..
Hayırlı olsun tatlım bahceciden memnunusunuz anlaşılan Dr kim acaba?ngs falan yaptirdinizmi?Benim iki olumsuz denemem oldu sonra laboratuvarın önemini anladım ve Bahçeci umut tüp bebek merkezinde başladım ilk denememde gebe kaldım kesinlikle bahçeciyi öneririm
Kimi önerirsiniz orda ?Laboratuvari iyi olan merkezlere yonelin. Bizim genetik problemimiz varken morfoloji 1 sorunu da oldugunu ogrendik. Sureci yonetmesi ve deneyimi bakimindan Sisli Memoriali oneririm.
Ben pgt sonucu bekliyorum, surecim bitmedi, sagliklk embriyo gelirse transferim kaldi geriye.Kimi önerirsiniz orda ?
Süreciniz bitti mi , durumunuz nedir ?
Yani direk Semra Hocaya gidilmiyor öylemi ?Ben pgt sonucu bekliyorum, surecim bitmedi, sagliklk embriyo gelirse transferim kaldi geriye.
Sisli Memorialde aslinda tek bir doktora bagli kalinmiyor. Takip suresince en az iki doktor goruyor hastayi, ama dosyaniz bir doktorda oluyor, onu siz belirlersiniz. Ekip olarak calistiklari icin, kontrollere bazen farkli doktorlar katilabiliyor. Bu sisteme aliskin olmayanlar icin tuhaf gelebiliyor ama farkli doktorlarin da gormesini ben avantaj olarak goruyorum.
Benim dosyam Yucel Sahin'deydi ve Semra hanim da kontrol surecine dahil oldu. Semra hanim dosya almiyor ama kontrollere giriyor. Her gun ogle saatlerinde de doktorlar toplanti yapip Semra hanimla ilac dozu, tetkik gibi sehleri belirliyorlar.
Yucel beyi oneririm, forumda da cok hastasi vardir. Okudukca rastlarsiniz
Ongorusmede Semra hanimi ozellikle isterseniz on gorusmenize girer ama birebir tum takibi Semra hoca yapmiyor malesef. Ben de o niyetle gitmistim ama Semra hoca sadece kontrollerde arada bir giriyor, bazi hastalarda hic girmiyor hatta. Ozellikle belirtirseniz Semra hocanin da gormesini istiyorum diye, belki kontroller icin bir seyler ayarlarlar.. Zaten acikcasi bir kez gormesi yeterli oluyor. Onu kafaniza takmayin derim.Yani direk Semra Hocaya gidilmiyor öylemi ?
Katılımcı doktorları anlarım,o konuda aynı fikirdeyim sizinle , insan kendini güvende hisseder.
Ben direk; Semra Hocaya gitsek ona muayene, tedavi planını çizse ve başlasak diye düşünmüştüm ..
Daha doğrusu dosya mevzusunu pek anlayamadım ksr bakmayın :)
Bende gittim görüştüm henüz başlamadım tedaviye ama bahçeci içime sindi gibiArkadaslar ben de carsamba gunu bahceci umuta on gorusmeye gideceğim sizler nerede karar kildiniz surece basladiniz mi anlatabilir misiniz?
Sizin daha önce denemeniz oldu mu, hangi doktora gittiniz bahceci umutta, bir de sorununuz neydi acaba?Bende gittim görüştüm henüz başlamadım tedaviye ama bahçeci içime sindi gibi
Canım umut değil fulyadaki merkeze gittim daha önce iki aşılamam oldu devlette ve özel bi klinikte ama olmadıSizin daha önce denemeniz oldu mu, hangi doktora gittiniz bahceci umutta, bir de sorununuz neydi acaba?
Sizin daha önce denemeniz oldu mu, hangi doktora gittiniz bahceci umutta, bir de sorununuz neydi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?