Lütfen yardım kafayı yicem!

netul1990

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2017
15
4
6
35
Kızlar 2 ay önce burun estetiği oldum. Tamponlar alındı doktorum tamponların rahat alınması için burnumun içindeki bütün kıl ve tüyleri yaktıklarını söyledi.. tabii içime dert düştü resimdede gördüğünüz gibi burun kıllarım çıktı :(( cımbızla canım çok yanıyor annem yakalım diyor napıcam bilmiyorum zaten memnun değilim doktor çok kaldırdı offf.. estetik olduğum çok belli oluyor napicam burnum sürekli kıpkırmızı maybelline age rewind ile kapatmıyorum bir sürü kapatıcı kullandım tekrar ameliyat olmayı düşünüyorum lütfen yardım

Eklentiler

• IMG_0658.webp
    IMG_0658.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 145
  • IMG_0661.webp
    IMG_0661.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 141
Kızlar 2 ay önce burun estetiği oldum. Tamponlar alındı doktorum tamponların rahat alınması için burnumun içindeki bütün kıl ve tüyleri yaktıklarını söyledi.. tabii içime dert düştü resimdede gördüğünüz gibi burun kıllarım çıktı :KK43:( cımbızla canım çok yanıyor annem yakalım diyor napıcam bilmiyorum zaten memnun değilim doktor çok kaldırdı offf.. estetik olduğum çok belli oluyor napicam burnum sürekli kıpkırmızı maybelline age rewind ile kapatmıyorum bir sürü kapatıcı kullandım tekrar ameliyat olmayı düşünüyorum lütfen yardım
canım o kırmızılıkları mutlaka doktora göster önemli bişey olabilir

canım o kırmızılıkları mutlaka doktora göster önemli bişey olabilir
canımm söyledim bütün burun estetiği olan hastalarda mevcut falan dedi yağlı yeme onu yapma bunu yapma spor hala yasak tatlı yasak offf nerden oldum yaaa çok kaldırdı

Back
X