• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lutfen yardım KARARSIZIM....

dilberimk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2009
335
0
116
Diğer
slm arkadaslar ben ıkıncı tp bebk denememe baslamak ıstıyorum ankara da ıkı merkezle gorustum ankara tup bebk ve maya tup bebek ama kararsızım bu merkezler hakkında bılgısı olan varmı

slm arkadaslar ben ıkıncı tp bebk denememe baslamak ıstıyorum ankara da ıkı merkezle gorustum ankara tup bebk ve maya tup bebek ama kararsızım bu merkezler hakkında bılgısı olan varmı

Cnım merhaba ben Ankara tup bebek merkezını arastırdım cok guzel,ayrıca devlet Ankara tup bebek merkezını egıtım vermesı ıcın gorevlendırdı.Yanı tup bebek egıtımı sonuc alan arkadaslar var bende Adana subesıne gıdecegım.Bol sanslar canım:teselli::ecrin_bebek:

canım ben ankarada tüp denedim ama bu dedigin merkezler hakkında bilgim yok.........şimdi istanbulda deniyorum nasip olursa.........arkadaşlardan okuyorum da mayada çok fazla ilgi var diyorlar.............ankara tüp bebek hakkında bilgim yok...........ama bencebaşarı oranlarını araştır.........

selam dilberim, ben geçen ay maya'da tedavi gördüm. şuan 7 haftalık hamileyim. bilimsel, başarılı ve inanılmaz ilgili bir merkez. benim ilk denememdi. hem bende hem eşimde sorun olmasına rağmen çok şükür ilkinde başardık. kesinlikle tavsiye ederim. ben yaşadığım süreçleri adım adım yazdım. "bebeğimle umutlu bekleyişim devam ediyor" başlığını oku istersen gün ve gün yadıklarım sana fikir verecektir. ankara tüp bebek merkezini bilmiyorum malesef onlar hakkında birşey söyleyemem. başarılar tedavinde...

canım ben ankara tüp bebek merkezinde tedavi oldum ve inşallah temmuzdada oraya gideceğim benle ilgilendiler allah razı olsun ama kafama takılan şeylerde olmadı diyemem ama şu anda onlara güveniyorum çünkü güven çok önemli,sonucu soracak olursan ilk denememde tuttu ama bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum dondurulmuşlarla denedim malesefe tutmadı inşallah bu sefer daha iyi olacak sana bu merkezi seç diyemem hangisi içine sinerse onu seç tedavinde başarılar dilerim uygun yeri seçmen dileğiyle ha unutmadan bizim erkek faktörüydü

Back
X