lütfen yardım kasık ağrıları................

immortallove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
45
0
36
Kocaeli
kızlar mrblar.14+5 hamileyim ve kasık ağrılarım var bazen sancı halinde oluyo ama bugün şiddetini biraz artırdı.ikili test sonuçlarımda riskli çıkmıştı çarşamba günü 4lü yapılacak.bu ağrılar neden olabilir bilgisi olanlar var mı.üşütüyor olabilir miyim.kayınvaldem gidip gelip üşüttün ondan oluyo diyo

Merhaba
bende 26 haftalık hamileyim. bahsettiğin haftalarda kasık ağrılarım olmuştu doktoruma danıştığımda rahmimin büyüdüğünü ancak onu tutan bağların aynı hızla büyümediği için ağrı yada sancı olmasının normal olduğunu söylemişti. sancıya eşlik eden kanama olmadığı sürece kendini strese sokma
umarım test sonucunda iyi çıkar
bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle :)

çok tşk ederim benden ilerde olmana çok sevindim en azından yaşayan biri olman içimi rahatlattı.bende birz araştırdım ne olabilir diye ama bilirsin herkes dr olduğu için her kafadan ayrı ses çıkıyo.iyi dileklerin için çok sağol.birbirimizin dualarına çok ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum çünkü hamilelerin duaları kabul olur o güzel melekleri taşıdığımz için.umarım sende hayırlısıyla yavrunu kucaklarsın...

boşver sen kaynanayı
rahmin büyüdüğü için kasıklarda sancı olur. bendede aynı şey vardı dr um öyle demişti

bendede var canım 4 ay bitti hala kasık agrım bıtmedı.bazılarının doğuma kadar devam edıyomus.ayaklarını usutme bunla cok alakalı.bıde cok ayakta durma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…