Doğuma Hazırlık Lütfen Yardım... Kefir tavsiye ediyorlar siz ne dersiniz...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

esra_berk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
85
0
46
Ankara
merhaba arkadaşlar. 20 haftalık hamileyim. 2 haftadır kabızlık problemi çekiyorum. ama sorunum gerçekten çok büyük 3 günde bir tuvalete gidiyorum. yapmadığım şey kalmadı. zeytinyağı içiyorum kayısı yiyiyorum yok düzelmiyor. arkadaşımın biri kefir içmemi önerdi. hamileliğinde kefir içen bayanlar varmı. Bende denemek istiyorum sizlerden yardım istiyorum.

merhaba arkadaşlar. 20 haftalık hamileyim. 2 haftadır kabızlık problemi çekiyorum. Ama sorunum gerçekten çok büyük 3 günde bir tuvalete gidiyorum. Yapmadığım şey kalmadı. Zeytinyağı içiyorum kayısı yiyiyorum yok düzelmiyor. Arkadaşımın biri kefir içmemi önerdi. Hamileliğinde kefir içen bayanlar varmı. Bende denemek istiyorum sizlerden yardım istiyorum.

ttlım asırıya kacmamak kaydıyla doktorum bana da onermıstı ama ben kullanmadım cok sukur kabızlık sıkıntım hat safhaya ulasmamıstı. Ben bol bol guneste kurutulmus kayısı yıyorum mıdeyı bıraz eksıtse de bagırsaklara cok ıyı gelıyor.

kayısıyı bende demedim ama nafile. kefir deneyeceğim yokmu cevaplayacak başka bayan arkadaşlar yaaa. yokmu hamileliğinde kefir içen bayanlar lütfen yardım...

Kabızlık için değil ama bağışıklık sistemimi kuvvetlendirmesi açısından doktorum bana kefir önermişti. Şu an 33+1 günlük hamileyim neredeyse hamileliğimin başından beri günde 1 tane küçük 325gr kefirlerden içiyorum. Bu sene hiç hasta olmadım. Sanki gerçekten bağışıklık sistemimi kuvvetlendirdi.Ama kabızlığa yarar sağlar mı bilmiyorum.

Back
X