Lütfen yardım kist..

bernaaydin

Ediz ve Ela Deniz'in annesi ❤️
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
1.792
622
173
merhaba kızlar;
1 aralık 2013 de adet oldum sonra olmadım bı daha. dr gıttım doktor bı kac test yaptı ultrasınbla baktı sağ yumurtalıgımda 34 mm kist oldugunu söyledi. progestan verdi adet olmam için. 25 ocakta adet oldum. 27 ocakta da kıst kontrolu ıcın dr gıttım. kıstımın hala durdugunu öğrendım .. 31 mm olmus ama.. doktor CA125 kan testı yaptırmamı ve pelvik doppler usg cektırmemı soledı
17 subata gun verdı hastane.. ama bu usg nası cekılıyo bılıyormmusunuz? basına bole bısı gelıp bebegı olan yada kıstten normal yollarla kurulan var mı? çok korkuyorum. soğan suyu yapsam bişi olmaz değil mi?
böle bi durum yaşayan varsa neler yaşadı yazabılır mı? açıkcası olayın amalıyata gıtmesınden korkuyorum kızlar: lutfen ıcımı rahatlınnn

cnm sıkıntı yapma geçer o
benimde başımda var kist belası ama geçecek inş.
3 ay doğum kontrol hapı kullandım ne kadar küçüldü bilmiyorum ama panik yapma bebeğinde olur daha büyük kistleri olan ve hamile kalan bir sürü insan var

inş canım senınkı ne kadar.?
bana doguum kontrol hapı verse razıyım onu da vermıo ıste sureklı tetkık yaptırıyo ..

Endiselerin cok yersiz korkma cogu kadında kist oluyo bazilari ilaçla gidiyor bazilari gitmiyor kidtin biraz da olsa kuculmus bence iyi bi sey sonucta gebelige engel olmuyor.benim kistim ilacla gecen bi kist degildi o yuzden ameliyat oldum 2 ay once.sonucta ameliyat olup da hamile kslzn cok insan var.o testleri de bence kistin cinsini belirlemek icin yapmistir doktorun

Son düzenleme:
bendede yaklasık iki sene önce kist vardı akıskan artık kistin yok dediler ama bu aralar agrılarım cogaldı bu hafta gitmeyi düşünüyorum bişey olmas bi cok kişiden duydum kisti olan yaygınmı bu durum:26:

Kizlar merhaba ben 8aylik evliyim 4 ay once yumurtaliklarimdaki cikolata kistlerinden ameliyat oldum dr hemen çocuk yap dedi 4 ay gecti henüz bebek yok kafayi yicem dualar oneriler herseyi denedim yok esimdr dr bende de sorun yok.boyle kist ameliyati olupta hemen hamile kalan var mi yardım lütfennnnn ( (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…