Lütfen yardım kızım küçük kızımın üstüne düştü

Çok sağolun szede geçmiş olsun.öfkem var biraz dinlemedi sözümü diye ama kızmıyorum çok üzüldü çünkü
Bir musibet bin nasihattan evladır. Onu Emin'im hiç unutmayacak ve nelere mal olabileceğini artık hep hatırlayıp dikkatli davranacaktır eminim.
Allah şifa versin.

Kalça için bilemiyorum. Birde kemik yapısına ve beslenmesine göre değişiyor.
Biliyorum , benimkide o zaman emekliyordu , çok zorlanmistik.
Çok şükür geçti gitti.
Beterinden korumuş Mevlam.
Bizimkide yeni adımlıyordu szede çok geçmş olsn Allah bagslasn yavrunuzu

Evet alçı çok eğri duruyor tuhaf duruyor. Devlete gttik bide özelemi götürsem alçılı
Bilmiyorum ki özel hastaneler dahamı iyi olur.
Devlet daha tecrübeli olur gibi geliyor ama bi ihmal bi yanlışlık çocugun bütün hayatını etkiler yani doktorunuzdan eminseniz sorun yok inşallah çabucak iyileşir.

Ama bazen anne bacagna nolmuş dyip beni deli ediyo sanki kendi yapmadı. İnşallah çabuk kaynar kemiğide alçıdan kurtulur.çatlak mı kötü kırıkmı ilk kez başıma geldide

Bilmiyorum ki özel hastaneler dahamı iyi olur.
Devlet daha tecrübeli olur gibi geliyor ama bi ihmal bi yanlışlık çocugun bütün hayatını etkiler yani doktorunuzdan eminseniz sorun yok inşallah çabucak iyileşir.
Doktoru ilk kez gördüm bilmiyorm ki hangi bacak diye bize soruyo filme kendi bakmasına ragmen ufak bişe varda çatlak gbi dio ne bleym

Doktoru ilk kez gördüm bilmiyorm ki hangi bacak diye bize soruyo filme kendi bakmasına ragmen ufak bişe varda çatlak gbi dio ne bleym
İşini bilir heralde.
Doktor degilim onun kadar bilememde işte tv de orda burda duyunca.
Çatlakmış ya oldugu yerde kaynar bence kırık diye okudum sandım.
Başına gelip Bilenler daha iyi yardımcı olur.

Arkadaşım böyle bir soru soran doktora güvenme lütfen.Kızını hemen çocuk ortopedi uzmanına götür.İnternetten araştır en iyi dr diye mutlaka birini bulursun.Eğer istanbuldaysan ben sana hemen dr ismi bile verebilirim.Alçı içinde durmak çok buyuk bir işkence.İki bacağım kalçadan ayak parmağıma kadar alçıda 6 hafta kaldım kafayı yiyecektim.
Ayrıca çatlaksa daha çok agrı yapar.Kızının çorbalarına mutlaka ilik koy.İlik çorbası kemiği güçlendirir iyileşmeyi hızlandırır.

Oğlum da kızımın üstüne düşmüştü
Üstelik küvözden çıktığı ilk gün
Sevincine öyle zıpladı ki durduramadım
Tabi kızım daha 2 kilo oğlum o zaman 12 kiloyu
Elmacık kemiğinde morarma oldu
Ama bin şükür bişey çıkmadı
Ama o an kızım nefes alamadı tabi ben panikle oğluma öyle kızmıştımki 2aydan fazla dokunmadı kardeşine:((
Kızmayın öncelikle büyüğe

Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun inşallah
Daha küçük hemen kaynar kemiği

Arkadaşım böyle bir soru soran doktora güvenme lütfen.Kızını hemen çocuk ortopedi uzmanına götür.İnternetten araştır en iyi dr diye mutlaka birini bulursun.Eğer istanbuldaysan ben sana hemen dr ismi bile verebilirim.Alçı içinde durmak çok buyuk bir işkence.İki bacağım kalçadan ayak parmağıma kadar alçıda 6 hafta kaldım kafayı yiyecektim.
Ayrıca çatlaksa daha çok agrı yapar.Kızının çorbalarına mutlaka ilik koy.İlik çorbası kemiği güçlendirir iyileşmeyi hızlandırır.
Malesef ist da değilim bende sasrdım bize sordu bizde tam bilmiyoruz dedik sonra sağdı sağ dedi alçıladı.egri tutar yada iyce kırılır diye çok korkuyorum.

Size de büyük geçmiş olsun

Ama bazen anne bacagna nolmuş dyip beni deli ediyo sanki kendi yapmadı. İnşallah çabuk kaynar kemiğide alçıdan kurtulur.çatlak mı kötü kırıkmı ilk kez başıma geldide
Galiba büyük dediğiniz de küçük bi çocuk?
Bilse yapmaz dı ki içinde ki enerjiden yapıyo zarar vermek için değil annesi.

Oğlum da kızımın üstüne düşmüştü
Üstelik küvözden çıktığı ilk gün
Sevincine öyle zıpladı ki durduramadım
Tabi kızım daha 2 kilo oğlum o zaman 12 kiloyu
Elmacık kemiğinde morarma oldu
Ama bin şükür bişey çıkmadı
Ama o an kızım nefes alamadı tabi ben panikle oğluma öyle kızmıştımki 2aydan fazla dokunmadı kardeşine:KK43:(
Kızmayın öncelikle büyüğe

Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun inşallah
Daha küçük hemen kaynar kemiği
Ay ben bilmiyorum yerinizde olsam napardım Allah korumuş çok geçmiş olsun.en üzüldüğüm şey kızım şarkı çalınca hoplar şirinlik yapardı yeni adımlıyordu bunları yapamaz diye öyle üzülüyorum ki her anım ağlamaklı

Galiba büyük dediğiniz de küçük bi çocuk?
Bilse yapmaz dı ki içinde ki enerjiden yapıyo zarar vermek için değil annesi.
3 yaşında ama herşeyi biliyo anlıyo konuşuyo yani zeki bi çocuk.evet o da daha küçük ama 3 gündür dur kızım acır kanar ölür demekten dilim şişti.anlıyor inada yapıyor üstüne yatıyor hopluyor ne bileyim en sonda sonuç bu oldu..

Ölür demeyin çok söylerseniz ölümü oyun sanar.
Ama maalesef gerçekten konuşsa da küçük ve en enerjik zamanı.
Bundan sonra dikkat edecektir eminim.

Bi kreşe vermeyi düşünmediniz mi hiç?

Ölür demeyin çok söylerseniz ölümü oyun sanar.
Ama maalesef gerçekten konuşsa da küçük ve en enerjik zamanı.
Bundan sonra dikkat edecektir eminim.

Bi kreşe vermeyi düşünmediniz mi hiç?
Şimdilik yaklaşmıyor yanına kreşe gtmeyi çoook istiyor.ama. 3 gündür tuvalet eğitimi veriyordum bu olay olunca kaldı bezli çocugu kreşe alırlarmı ki

Ay ben bilmiyorum yerinizde olsam napardım Allah korumuş çok geçmiş olsun.en üzüldüğüm şey kızım şarkı çalınca hoplar şirinlik yapardı yeni adımlıyordu bunları yapamaz diye öyle üzülüyorum ki her anım ağlamaklı
Yok yok üzülmeyin yaparneden yapmasın
Birazcık sizi zorlar alçı çıkana kadar sadece
Geçmiş olsun inşallah bidaha yaşanmaz

Back
X