• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım kızım küçük kızımın üstüne düştü

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
büyük de çok üzülmüş tedirgin olmuştur.. kıyamam ikisine de :(

Ama bazen anne bacagna nolmuş dyip beni deli ediyo sanki kendi yapmadı. İnşallah çabuk kaynar kemiğide alçıdan kurtulur.çatlak mı kötü kırıkmı ilk kez başıma geldide

3 yaşında ama herşeyi biliyo anlıyo konuşuyo yani zeki bi çocuk.evet o da daha küçük ama 3 gündür dur kızım acır kanar ölür demekten dilim şişti.anlıyor inada yapıyor üstüne yatıyor hopluyor ne bileyim en sonda sonuç bu oldu..

Gecmis olsun Allah sifa versin
Fakat buyuk kiziniza bu tutumunuzu degistirin lutfen .
Zira onun abla olmasi cocuk oldugu gercegini degistirmez . 3 yastan bahsediyoruz en deli dolu hareketli zamanlar .
Surekli ikaz ve uyari icinde kardesine kin olusturabilir. Olan olmus Allah beterinden korusun.
Ayrica kendi yaptiginin farkinda olsa bile bu donemlerde baskasinin yaptigini soylemeleri olagan bir durum. Hayali arkadaslar ya da anne yapti baba yapti ben degil x yapti gibi...

Suan krese vermeniz de kardesinden uzaklastirma oldugunu sanip ceza algilayabilir. Krese vermek istiyorsaniz da bence bir sure bekleyin lutfen.

Şu an kreşe verilmez asla

Büyük dediğiniz kızınıza bu sıralar kardeşini oyalama görevi verin

Küçük yattığı yerden top balon vs atsın büyük de tutsun

Evcilik doktorculuk oynatın birlikte olsun ama onun zorlandığını da görsün

Siz de ondan yardım isteyin her türlü getir götürü yapsın giysileri ıslak mendilleri bezleri vs getirsin

Benim kalça çıkığı geçmişim var aylarca iki bacak alçıda kalmışım

Sonra da ortası Demirli ayakkabı

Daha sonra sıkıntım yok

Böyle hızlı büyüyen bi çağda alçıya alınınca büyüme gerilikleri oluşabiliyor
Ama daha sonra belirli egzersizlerle normale döndürülüyor
Geçmiş olsun

Malesef ist da değilim bende sasrdım bize sordu bizde tam bilmiyoruz dedik sonra sağdı sağ dedi alçıladı.egri tutar yada iyce kırılır diye çok korkuyorum.
Allah o doktoru ne yapmasın.Elindeki röntgenle yaptığı muayene ile anlayamıyor mu? Şuan çok üzgün ve sinirliyim.Arkadaşım siz nerdesiniz?Elimden gelen bişey varsa yardım edeyim.Nolur şu bebeği bir başka doktora daha götürün.

Büyük dediğinizde bebek sayılır daha 3 yaşında belli ki 15 kg çünkü, diğeride 1 yaş var yoktur ikisini idare etmek ne zordur Allah şifa versin benimde kızlar sürekli birbirine satasiyor üstlerine atlayıp zipliyorlar çok korkuyorum küçükler ne desek anlamıyorlar

Doktoru ilk kez gördüm bilmiyorm ki hangi bacak diye bize soruyo filme kendi bakmasına ragmen ufak bişe varda çatlak gbi dio ne bleym
Bu Dr a ben olsam asla güvenmem ben bile ondan doğru teşhis koyarım şaka gibi gidin Allah aşkına çocuk bu başka Dr gösterin alciyi yeniletin günah ya bebeğe

3 yaşında ama herşeyi biliyo anlıyo konuşuyo yani zeki bi çocuk.evet o da daha küçük ama 3 gündür dur kızım acır kanar ölür demekten dilim şişti.anlıyor inada yapıyor üstüne yatıyor hopluyor ne bileyim en sonda sonuç bu oldu..
Kardeşini çok kıskanmis belli ki bebek benim bu nereden çıktı diyor içinden oda minik işiniz zor

Yapılmıycak olsa doktorlar yapmazdı zaten rahat olun.

Kalçadaki kırıktan 6 aylıkken mi 8 aylıkken mi tam hatırlayamıycam görümceme de alçı yapmışlar. Yalnız dikkatli olun altını alıp temizlerken.. kaynanam o kadar dikkat etmeme rağmen kurt atmış gidip alçıyı kırdırmıştık demişti.

Çok sağolun..bende güvenmedm hiç dr a ama eşim inattr büyütme uzatma bşka dr npcak sanki diyor.birde kurtlanmıştı derken?
Kızımda zaten harektszlikten kabız oldu gece hç uyumadı yavrum bilmiyorm napcm çatlak olabilir dedi birde 2 kez flm çekti snra bze sordu bilmioz ddik bcaklarnı çevrdi agladgı bcagı alcya aldı röntgene bakn hangi bcak die bakmazmı blki acildi akşamdı die savdılar başndan

Kiyamam ya gecmis olsun. Baska bi dr daha goturun esinizin inadini boşverin. Iciniz rahat olsun goturun ki.

Back
X