Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lütfen yardım kızlar bebeğin hafta olarak geride olması
1-2 haftanın problem olacağını düşünmüyorum. Ayrıca 29 hafta ile daha uyumlu demesi 29 ile 30 arasında demek sanki, bu da iki haftadan az demek. Bence endişelenmenizi gerektiren bir durum yoktur. Doktorunuzla görüştünüz mü bu konuyu? O ne diyor?
1-2 haftanın problem olacağını düşünmüyorum. Ayrıca 29 hafta ile daha uyumlu demesi 29 ile 30 arasında demek sanki, bu da iki haftadan az demek. Bence endişelenmenizi gerektiren bir durum yoktur. Doktorunuzla görüştünüz mü bu konuyu? O ne diyor?
Can'ım sanırım bebeğin kız ve kız bebeklerin yapısal olarak daha ufaklar yüzde seksen hep bi gerilik oluyor kızlarda. Üzülme benim ilk kızıma geri geri dediler allahım hamileliğim zehir zıkkım oldu Doğumda 3 güne düşmüştü gerilik kızım minnoş bi bebek
Minyon bir bebektir kilosu az'dir o yüzden de demiş olabilir .. mesela benimkine kilosu düşük olacak dedi ki öyle de oldu ne yaptıysam kilo aldıramadim ama şimdi Allah'ıma şükürler olsun tosuncuk oldu :)
Can'ım sanırım bebeğin kız ve kız bebeklerin yapısal olarak daha ufaklar yüzde seksen hep bi gerilik oluyor kızlarda. Üzülme benim ilk kızıma geri geri dediler allahım hamileliğim zehir zıkkım oldu Doğumda 3 güne düşmüştü gerilik kızım minnoş bi bebek
Endişe yapma bizde eşimle aynıyız. Kızımızda minnoş . Erkek bebekler yaradılış gereği iri oluyor ama kızlar narin . Ne yaparsan yap çocuğun genetik bi yapısı var ve her bebek asla bir olmaz. Etkinin oğlu 56 cm doğdu benimki 49 . Oğlunu görünce şok oldum Allah korusun özürlü sandım kollar bacaklar çok uzundu şaşırdım benim ki minnacık doğunca hepsi öyle olur zannetmiştim
Doktorum 3.trimesterda 4 haftaya kadar ileride veya geride olması normaldir demişti. O yüzden kafaya takma. Kilosu fazla olması sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor. Eğer eşin de sen de ufak tefek insanlarsanız oldukça normal zaten