Lütfen yardım kızlar!...

zenlikzenlik12

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
21
0
16
Ankara
Kızlar benim derdim tüylerle...

Favorilerimde ve yanaklarımda kalın olmasa da yakından belli olan tüylerim var.

Göğüslerim ve göğüslerimin uçlarında hiç tüylenme yok, ama göbek bölgemde ve kalçamın üst bölgesinde sırtıma doğru da çok fazla kalın olmayan tüylenmem var...

Bu arada bende polikistik over sendromu olduğundan kan testi yaptırdım ve biraz testosteron fazla çıktı. Şimdi hormonal denge için bir ilaç kullanıyorum.

ŞİMDİ SİZLERDEN YARDIM İSTİYORUM! BU KONUYU PEK FAZLA AÇAMIYORUM KİMSEYE. SİZLERİN DE BU ŞEKİLDE SORUNLARINIZ VAR MI, BAHSETTİĞİM GİBİ (FAVORİLER-YANAKLAR-SIRT ve KARIN BÖLGENİZDE) SİZDE DE SORUN OLUYOR MU?

BANA NE ÖNERİRSİNİZ? SİZCE NE YAPMALIYIM? LAZER, EPİLASYON vs ÇÖZÜM MÜ SİZCE? İLERİDE NİŞANLIMIN SORUN ÇIKARABİLECEĞİNDEN ÇEKİNİYORUM.

LÜTFEN BANA YARDIM EDİN KIZLAR, BENİ YÖNLENDİRİN!

lazer tehlıkelı olur dıye dusunuyorum epılasyona gıtmelısın BENCE...
benım boyle bır sorunum yok ama kuzenımın var.. sakın almaya falan kalkma daha kotu olur :S

benim göğüslerim karnım ve sırtım ince sarı tüylerle dolu ama biraz fazla olduğu için belli oluyo ben de çok dert ederdim ama artık çok fazla dert etmiyorum hormon bozukluğu olabilir dedim başta ama adet bozukluğu yok bende annem de tüylüymüş doğumdan sonra dökülmüş bana ondan geçti galiba :68: sen de fazla kafana takma tüylerinle barışık ol :1: cnm ya okuduğum birkaç konuda bahsediyorlardı pko olanlar tedavi olduktan sonra da tüyleri dökülmüyomuş birkaç kişiden okudum sen de doğumu bekle :79:

hormon kaynaklı olduğu için epilasyon işe yaramaz.
lütfen reglinin 2-5. günleri arası endokrinologa git. kadın doğumcuya değil.

polikistik overim hormon bozukluğum var çook uzun zamandırda kontrole gitmedim yani durum vaziyet ne bilemicem ama dediğin gibi favori bölgemde çenemde tüylenme (hatta kıl desek daha doğru ) bu yüzden yüzüm için lazere gidiyorum ve inan çok fark ediyor.
Göbeğimde de tüylenme var ve bu sene göğüs ucumda çıkmaya başlamış :53:
Ama ben onları sarartıyorum :)

Senin sorunundan olan bir arkadasim var. Yilmadan usanmadan eoilasyonla kurtuldu tuylerinden.

Nisanlin seni seviyorsa zaten tuylerini gormeyecektir endiselenme

Back
X