- 21 Eylül 2022
- 37
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi Minikkus1997
-
Pik olmak üzere canım bugün olur değerlendirin mutlaka
Bugün yarın pik
inşallah 10 aydır yumurtlama gormemistimPik olmak üzere canım bugün olur değerlendirin mutlaka
Maşallah vurduğunuz gol olsun inşallah hayırlı haberle gelininşallah 10 aydır yumurtlama gormemistim
Maşallah vurduğunuz gol olsun inşallah hayırlı haberle gelin
Inşallah canım inşallah bu arada adetlerim çok düzensiz gecikmenin 7. GunundeydimBugün yarın pik
Ederim tabiNolur bana dua edin akşam yine yapicam atatim resim inşallah olur
Gecikme derken? Regliniz geçti miInşallah canım inşallah bu arada adetlerim çok düzensiz gecikmenin 7. Gunundeydim
Olmak üzere
Evet canım regl 7 gün geçtiGecikme derken? Regliniz geçti mihamile olmayasın
Ama nasıl olurE
Evet canım regl 7 gün geçti
Yaptım canım dün kan testi yaptırdım 0.0 ciktiAma nasıl olurgebelik testi yaptınız mı hiç
Allah Allah regli zamanındasınız şuan bilemedim ki siz yinede değerlendirin, pko mu var sizde?Ya
Yaptım canım dün kan testi yaptırdım 0.0 cikti
Allah Allah regli zamanındasınız şuan bilemedim ki siz yinede değerlendirin, pko mu var sizde?
Anladım bugün yarın pik olur pikten 14. Gün regli olmanız gerekiyor ona göre takip edebilirsiniz inşallah güzel haberlerle gelirsinizYok canim pkolu değilim 4 cm kist var adetlerim yıllardır duzensiz
Canım kafamAnladım bugün yarın pik olur pikten 14. Gün regli olmanız gerekiyor ona göre takip edebilirsiniz inşallah güzel haberlerle gelirsiniz
karisti aylardır yumurtlama olmadığı için bu teste bakarsak şuan yumurta var dimiAnladım bugün yarın pik olur pikten 14. Gün regli olmanız gerekiyor ona göre takip edebilirsiniz inşallah güzel haberlerle gelirsiniz
Tabiki olmasa çıkmazdıCanım kafam
karisti aylardır yumurtlama olmadığı için bu teste bakarsak şuan yumurta var dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?