- 7 Haziran 2022
- 129
- 18
- 28
- 30
- Konu Sahibi htcogretmen
Urfalı değilim burayı bilmiyrm hiç. ve ilk gebeligim. Hangi doktor iyidir. Hangisi ilgili ve bilgilidir. İki yıl sonra gebe kaldım. Ve tedirginim. İyi bir doktor önerisi bekliyorum lütfen. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karaköprü de oturuyrm.Urfalı değilim burayı bilmiyrm hiç. ve ilk gebeligim. Hangi doktor iyidir. Hangisi ilgili ve bilgilidir. İki yıl sonra gebe kaldım. Ve tedirginim. İyi bir doktor önerisi bekliyorum lütfen.![]()
Arkadasım çok yakın zamanda birine gitmişti bayağı memnun kendisi. Özel tlfla görüşüyorlar dediğim özel bir hastane tabi metrolife hastanesiKaraköprü de oturuyrm.
Gülnur Çiftçi diye devlet hastanesini de hiç bilmiyorum urfalıyım ama uşakta yasıyorum doğumumu urfada yaptım ben baska doktor da yaptırmıştım o da özel hastaneydi devlete gitmemenizi öneririmUrfalı değilim burayı bilmiyrm hiç. ve ilk gebeligim. Hangi doktor iyidir. Hangisi ilgili ve bilgilidir. İki yıl sonra gebe kaldım. Ve tedirginim. İyi bir doktor önerisi bekliyorum lütfen.![]()
Himm evet metrolife bize çok yakın. Araştırcam bu doktoru. Fikirleriniz için çok teşekkürlerGülnur Çiftçi diye devlet hastanesini de hiç bilmiyorum urfalıyım ama uşakta yasıyorum doğumumu urfada yaptım ben baska doktor da yaptırmıştım o da özel hastaneydi devlete gitmemenizi öneririm
Aminn çok teşekkür ederimBu arada hayırlı olsun Rabbim selametle kucagınıza almayı nasip etsin![]()
Rica ederimHimm evet metrolife bize çok yakın. Araştırcam bu doktoru. Fikirleriniz için çok teşekkürlerdevlete gitmeyi hiç dusunmuyrm zaten
![]()
Teşekkür ederimAcademia hastanesi - Fatma Çetin Pelit iyi doktordur.
Fatma Çetin Pelit’e gittim. Erken saatlerde sabrı bitmeden muayene olursanız çok ilgili, geç saatlere kalırsanız maalesefUrfalı değilim burayı bilmiyrm hiç. ve ilk gebeligim. Hangi doktor iyidir. Hangisi ilgili ve bilgilidir. İki yıl sonra gebe kaldım. Ve tedirginim. İyi bir doktor önerisi bekliyorum lütfen.![]()