• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım 😥 Şanlıurfa merkezde kadın doğum doktoru önerisi 🙏

htcogretmen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2022
129
18
28
30
Urfalı değilim burayı bilmiyrm hiç. ve ilk gebeligim. Hangi doktor iyidir. Hangisi ilgili ve bilgilidir. İki yıl sonra gebe kaldım. Ve tedirginim. İyi bir doktor önerisi bekliyorum lütfen. ❤️🌼

Urfalı değilim burayı bilmiyrm hiç. ve ilk gebeligim. Hangi doktor iyidir. Hangisi ilgili ve bilgilidir. İki yıl sonra gebe kaldım. Ve tedirginim. İyi bir doktor önerisi bekliyorum lütfen. ❤️🌼
Gülnur Çiftçi diye devlet hastanesini de hiç bilmiyorum urfalıyım ama uşakta yasıyorum doğumumu urfada yaptım ben baska doktor da yaptırmıştım o da özel hastaneydi devlete gitmemenizi öneririm

Gülnur Çiftçi diye devlet hastanesini de hiç bilmiyorum urfalıyım ama uşakta yasıyorum doğumumu urfada yaptım ben baska doktor da yaptırmıştım o da özel hastaneydi devlete gitmemenizi öneririm
Himm evet metrolife bize çok yakın. Araştırcam bu doktoru. Fikirleriniz için çok teşekkürler 🙏🌼 devlete gitmeyi hiç dusunmuyrm zaten 😅

Ben imran ayhana gitmistim, klinik cok güzel, doktor hanım kibar ve tatlıydı muayene için gitmistim hatta bazi problemler oldugunu hormonal ilk bana kendisi soylemisti , bunun üzerine ben kendisi tüp bebek uzmanı olmadigindan ankarada tüp bebek merkezlerine başvurmuştum, şimdi normal yoldan hamile kaldım çok şükür daha çok yeni suan yıllık izindeyim, donunce imran ayhanda devam etmeyi düşünüyorum

Fatma Çetin Pelit’e gittim. Erken saatlerde sabrı bitmeden muayene olursanız çok ilgili, geç saatlere kalırsanız maalesef 😅
Gülnur Çiftçi’yi düşmanıma önermem.
Mehmet Ağar hem bilgili hem ilgilidir, ama özel klinik olduğu için pahalıdır da.

Lotusta kardeşim ve gelinimiz sezeryan oldu. İsmi avni Kılıç. Aynı zamanda Mehmet ağar var kendi özel kliniği. Onu da methediyorlar

Back
X