Lütfen yardim!Sat ve kan değerim 6 haftalik ultrason 4.5 haftalik

gulsahcan2020

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2019
46
30
3
34
Kizlar yorumlariniza ihtiyacim var.Son doktor kontrolünde adet tarihine gore 6 haftaliktim. Kan degerlerim de 6 haftalikti ama ultrason 4 bucuk haftalik dedi doktor. Sorum şu: gec dollenme olsa kan degerim de 4 bucuk haftalikla uyumlu olmasi gerekmez miydi? Kan degeri ve adet tarihine gore 6 haftalik ama ultrason 4 buçuk haftalik. Sizxe neden olabilir. Gec dollenme yasayanlarin hespsinin kan degeri dusuk.cikiyormus. benim yuksek. Kese 1 cm göründü. Bebek daha görünmedi.

Eklentiler

• 20190906_141723.webp
    20190906_141723.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 131
Kizlar yorumlariniza ihtiyacim var.Son doktor kontrolünde adet tarihine gore 6 haftaliktim. Kan degerlerim de 6 haftalikti ama ultrason 4 bucuk haftalik dedi doktor. Sorum şu: gec dollenme olsa kan degerim de 4 bucuk haftalikla uyumlu olmasi gerekmez miydi? Kan degeri ve adet tarihine gore 6 haftalik ama ultrason 4 buçuk haftalik. Sizxe neden olabilir. Gec dollenme yasayanlarin hespsinin kan degeri dusuk.cikiyormus. benim yuksek. Kese 1 cm göründü. Bebek daha görünmedi.
Olabilir gayet normal. Degisiyor da hamilelikte zaten. Benimde 32 hafta kontrolumde bebek 31 hafta gorunuyordu ama 10. Haftada 11 hafta gorunuyordu. Yani gebelik doneminde +1-1 oynuyor hep

Olabilir gayet normal. Degisiyor da hamilelikte zaten. Benimde 32 hafta kontrolumde bebek 31 hafta gorunuyordu ama 10. Haftada 11 hafta gorunuyordu. Yani gebelik doneminde +1-1 oynuyor hep
Beni korkutan kan degeri de sat ile uyumlu ikisi de 6 hafta. Ultrasonla kan degeri uyussa korkmazdim :(

Beni korkutan kan degeri de sat ile uyumlu ikisi de 6 hafta. Ultrasonla kan degeri uyussa korkmazdim :KK43:
Bende onu diyorum ya usg de 1 hafta ileri ya da geri cikabiliyor. Kan ve haftaya bakma sen. 3 haftalik gebeyken ogrendim ben 3284 tu bhcgm ama bir cok insanin daha cok ya da az olabiliyor. Bu degerin hafta konusunda ifade ettigi bir sey yok. Oyle olsaydi drlar sati sormazdi.

Bende onu diyorum ya usg de 1 hafta ileri ya da geri cikabiliyor. Kan ve haftaya bakma sen. 3 haftalik gebeyken ogrendim ben 3284 tu bhcgm ama bir cok insanin daha cok ya da az olabiliyor. Bu degerin hafta konusunda ifade ettigi bir sey yok. Oyle olsaydi drlar sati sormazdi.
Teşekkür ederim biraz olsun ferahladim

valla canım benım kan degerım 8 haftalık ultrason 5+4 gunluk cıkıyordu gec dollenmede ılla deger dusuk olacak dıe bırsey yok stres yapma

Kan
Kan degerim adet tarihiyle uyumlu ama ultrasonla uyumlu degil. Seninde mi öyleydi canim

Hcg den gebelik yaşı belirlenmez canım. Bunu gittiğim bir çok doktor söyledi. Gebelik son adetin ilk gününden hesaplanır veya ultrason ölçümlerinden ölçülür. Ultrason ölçümleride +1 -1 hafta yanılabilir. Gittiğimiz hiç bir doktor hcg kaç diye sormaz son regl tarihimizi sorar. Bu yüzden hcg ye takılıp olumsuzluk düşünme. Tahlillerdeki önemli olan şey 24 saatte en az %60 artış göstermesi. Ben sadece 2 sefer tahlil verdim bi dahada vermedim mesela.

Hem sağlıklı hem de sagliksiz gebelikler yaşadım. Hiçbirinde doktorlarım hcg takibi yapmadı canım. Bir kere yaptilar gerisine ultrasonla devam ettiler. O degerlere cok takilip kalmamak gerekiyor belki de o yüzden. Sen de sikma canını simdilik kesen oluşmuş. Bu da olumlu bir ilerleyiş. Rabbim insallah sağlıklı bir bebegi de gormeyi nasip etsin sana .

Back
X