lütfen yardım!!suçlu benmiyim şimdi??

erdems

Herşey güzel olacak :)
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2009
235
156
303
43
akşamdan beri düşün düşün kafayı yiyecem. burada objektif yorumlar yapılabileceğini düşündüğüm için paylaşmak istedim.
ben öğretmenim, şuan bulunduğum ilde bir arkadaşımla birlikte aynı odada kalıyor(d)um. arkadaşım rahat biri sormadan eşyalarımı giyer, kullanır ama ben bu durumdan hiç hoşlanmasamda kötülük olmasın diye hep sustum, alttan aldım. taki bugüne kadar.yeni bir saç düzleştiricisi almıştım bundan yaklaşık 2 ay önce, üstünde ıslak saçla kullanmayın yazıyor, arkadaşım saçımı yapçam deyip aldı ve düzleştiriciyi ıslak saçına uygulamış, birden makine cızzz etti ve bir daha açılmadı, bozuldu ben tabi üzüldüm bir anda doğal olarak yüzüm düştü, ama hiç birşey söylemedim ters. o diyoki neyse yeni bitane alırız seninkini tamire veririz o olunca sen kullanırsın yenisi bana kalır, o an bişey demedim istemiyorum dedim sadece. neyse o okula gitti döndü bir tripler bana gizli gizli telde eşiyle konuşmalar dayanamadım hocam dedim böyle olmaz bu, birden bi bağırmaya ve hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı, yok işte nolcakmış bozulduysa ben ne kadar üzülmüşüm bozuldu diye benden beklemezmiş daha neler neler kafama atar gibi düzleştiricinin parasını vermeler filan ve ben şok sonra akşam telefon geldi çıktı gitti başka bi yerde kalacakmış.
ya nolur söyleyin benmi suçluyum?? ya insan malının başına bişey gelince canı sıkılamazmı? bu kadar basit bi olay ne hale geldi!! lütfen yardım edin

zaten hep öyle olur anacım.senin malını kullanırlar,bozarlar,sonrada yavuz hırsız gibi ev sahibini bastırırlar.terbiyesizlikten başka hiçbişey değil.boşver sen.ne hali varsa görsün

tabıkı suclı olan sız degılsınız bu tarz pişkin insanlarla ünıversteye gıtmıs her ınsanda karsılasıyor ne yazıkkı.paylasım elbette cok guzel bır sey ama ızınsız almak gec ıade etmek veya hıc etmemek bozmak ustunede trıp yapmak banada cınnet gecırten seylerdı.samımıyetten hoslanırım ama yuz göz olmaktan laubalılıkten nefret ederım.ıcınız rahat olsun verdıgı duzlestırıcının parasınıda gayette alın yenıleyın makınanızı cunku bedava almadınız onu

yok canım kesinlikle sende suç yok. arkadaşa aktılıyorum hep böyle olur kullanırlar kullanırlar ohhh ne ala bari kıymet bilseler. takma kafana yaa salla gitsin belliki o arkadaşın psikolojik sorunları var. eşinden ayrı kaldığı için çok hassas olabilir. ama benden tavsiye gidip konuşup geri getirme tepene çıkar bu sefer

sen suclu degilsin bana gore sadece asiri derecede cok iyi niyetlisin arkadasinda senin iyi niyetinden faydalanmis, senin ona hocam boyle olmaz bu demeni yanlis anlamis olabilir sen ona hocam neden bu tripler diye sormak istemissin ama o boyle olmaz demeni hani nerde duzlestiricim boyle olmaz ya al bi tane ya ver parasini olarak anlamistir, ki bu yuzden parasini verdi seninde belki yok kalsin istemem demeni beklemistir ki sen $ok oldun icin bisey diyememissin acikcasi naz yapiyor evden ayrilmasi felan bence bundan dolayi. sana diyecegim tek sey salla gitsin, cok iyi niyetli olma yoksa ezilirsin.

ya kızlar sağolun biraz içimi rahatlattınız. eşimle konuştuk bu olayı o da bana benzer şeyler söyledi ama ben onu pek kaale almamıştım açıkçası. arkadaşımı hiç sevmiyor, daha önce yaşadığımız bazı olaylar var bu arkadaşımla ,ondan dolayı duygusal davranıyor diye düşünmüştüm.
ya ben bide bu böyle olmaz derken odaya gelince girdi yatağa kapandı triplere devam onun için dedim bu böyle olmaz diye, başlayınca ağlamaya gene ben saf dedim bu kadar üzdüysem eni istemiyorum düzleştirici filan dedim, verme parasını filanda almıcam dedim. çünkü çok canımı sıkıldı. zaten eşimden çocuğumdan ayrıyım yeterince sıkıntım var, bide bu saçma şeyler iyice sıkıntı verdi

Olayı Bu Boyuta Taşıyan Sizsiniz..
Bu KAdar Yüz Göz Olmanın Anlamı Yok..
Bende Senelerde Arkadaşlarımla Aynı Odada KAldım Ama..
Kıyafet Alışverişi Yapmadım..
Hiç Haz Etmem..
100 Kere de Yıkansa Giyinemem, Başkasının Giydiğini..

ister istemez yuzunuz asilir,
para verip aliyorsunuz sonucta,bide hem bozup sonrada yenisini aliriz tamire veririz tamir olunca onu sana yenisini kendine alacak hem suclu hem güclü diye buna deniyor galiba bosver takilma istedigi yerde kalsinnnn ...

ya ben hayatımda ( ki buna öğrencilik üniversite hayatım dahil) hiç böyle evimden çıkmadım. hayatımda hiç bir insanla kalmadım doğal olarak nasıl davranacağımı tam bilmiyorum, dediğim gibi kötü olmamamak adına bişey demedim ki bir iki kere böyle bir mevzu geçti o zaman söyledim ben ablamla bile kıyafetimi paylaşmazdım diye ama buna rağmen ısrarla yapmaya devam etti.

Nefret ederim böyle şeylerden. Ne başkasının eşyasını kullanabilirim nede kendi eşyamı kullandırırım.
Belki bencilce ama ben böyleyim. O yüzdende böyle sorunlar yaşamıyorum.

canım üzüldüm durumuna.aynı ortamda yaşamaya devam edilecekse bu saatten sonra konuşmalısın eşyalarını kullanmaması konusunda uyarmalısın.belliki arsız bi tip sessiz kalıp tepene çıkarma tavrını bu olaydan sonra koy bari.sanada yazık içine atıp dert ediyorsun...

amaaaaaaaaaan, boşver manyağı
gitmesi iyi olmuş

Şayet ben olsam içimden şunu derdim .. Cehenneme kadar yolun var !! Umursamayın gidişinden mutlu olmaya bakın lütfen, nedir bu böyle .Eşyalarınızı ortak belleyip sorma nezaketinde bile bulunmadan alıp kullanan birisine inanın üzülmeniz bile çok.. İyi niyetini suistimal etmiş.

Hiç hoşlanmadıgım durumlardan biri. Sizz tabiki haklısınızz Hiç canınızı sıkmayınn.Aferdersinde Yüz verdik ayıya geldi s.çtı halıya olmuşş bu yani...

terbiyesizzzz.....
siz gayet haklısınız..
hiç düşünüp canınızı sıkmayın..
hem suçlu hem güçlü olmuş kendisi..
eminim farkındadır bu durumun...
ilgilenmeyin

tatlışım hiçççç aldırma boşkoy gitsin nedir bu ya emin ol aynı durumda o olsa daha fazlasını yapardı bunlar hep böyledir böyle tipler vardır.. o kıyameti koparırdı gerçi yinede koparmışda o ayrı bir konu

Bu olayların olmasına üzülmeyin sevinin. Yoksa daha çook zarar görürdünüz.
Bundan sonra herkese baştan tavrınızı koymaya çalışın.
Ne kadar alttan alıyorsa insan bazıları o kadar istismar edip tepesine çıkıyor.
Kurtulmuşsunuz. Rahatlayın artık

siz kesinlikle haklısınız sakın sıkmayın canınızı hatta uzak durdun inanın sizin için daha iyi eğer olurda tekrar konu açılır laf ettin dersede sen kıyafetlerimi kıyafetlerin gibi kullandın laf etmedim iki canım sıkıldı diye bunu mu dert ettin evet sıkıldı de bence ve attığı parayı bence almıştır bile senden ama almadıysada hiçde zorlama gerçekten böyle düşüncesiz insanlar dahada kötü olabiliyor sonradan kendim bizzat yaşadım emin ol yolun başından dönmüşün sonra hiç takmıyorlar sen yüzünü as yha böyle yapma eşyamı hoşlanmıyorum de hiç seni kaide almıyorlar aman ne olacak ben hep öyle yaparım sende yap diye bide eşyalarında hakimiyet kurarlar utanmazlar

İyi olmuş gitsin güle güle...

Parayı alın niye almayacaksınız ki.

Herkesi salak yerine koymaya çalışır böyleleri.Onlar utanmaz yaptıklarından siz mi utanacaksınız...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…