merhaba hanımlar; medelanın süt pompasını aldım sutumu sagıyorum ama cok az gelıyor. ama bebegımı emzırıyorum agzından sutler fıskırıyor nerdeyse ben beceremıyorum sanırım. bi de sutumu sagarken acıyor süt pompası kullananlar nasıl yapıyorsunuz bana yardımcı olun lütfen ...
göğsüme pompayı yerlestırıyorum kahverengı kısmının cok azını cekerken ıcerde gorunuyor uc kısmı vakumlama sırasında tamamıyle ıcerı gırıyor.nıye acıyor anlamadım
TEŞEKKURLER cevaplar için şimdi bir daha sağdım 50 ml bile çıkmadı sütüm
ve hep sağ göğsümden süt gelıyor sol göğsümden pek süt gelmiyorbebeğin kilo alımı normal diyor doktorum 45 gunluk bebeğim var medelanın internette videosunu bulamadım genelde montaj videosu var
bebegım geceleri kalkmıyor bu sebeple emzıremıyorum en erken saat 5.30 da kalkıyor ve göğsüm taş gibi olmuş oluyor sonra düzenli her 2-2,5 saatte bir emzırıyorum.
sizin makınelerınız ayarlımı yanı kacıncı ayarda sagıyorsunuz ve ne kadar sağma yapıyorsunuz tek göğüs için 15 dak duruyorum ben azmı?
bir de acı olmaması lazım demişsiniz göğsümün ucu pompadan sonra acıyor sızlıyor resmen ve ucu şişiyor sonra 5 dk sonra tabii geçiyor. ayy ilk bebebek ve pompa tecrübem hatta tecrübesizliğim nolur yardı edin yaw. kimsemde yok etrafımda soracagım maalesef annemınde zamanında pompa yokmus oda anlamıyor
hanımlar bir sorum daha olacak sizlere .
makıne memeyi içeri çekiyor 3 sn sonra bırakıyor yanı yani hızlı ve sanki ritmik bir çekişi yok. 3sn çekip sonra bırakıyor gibi sizinde makineler biylemi
İll başta şunu söyleyim nickin çok hoşuma gitti diablo:) benim bebeğim emmediği için 6 aydır sağma aleti kullanıyorum. ben hem medela swing hem lansinoh çiftli olanı kullandım. Medela nın hangi ürününü kullanıyorsun bilmiyorum ama ben swingten çok memnun kalmıştım. Lansinoh bozulduğu için 2 ay süre kullandım. Medela lansinoh a göre çok daha iyi bir marka. İkisinden de çok iyi sonuç aldım ben, ama swing daha yumuşaktı. Bence dedikleri gibi motordan kaynaklanıyor olabilir ama acıtması garip geldi hastane tipi olanların dışında genellikle çok yumuşak çekiş sağlıyor elektrikli pompalar. Aletin motorunda sorun yoksa hala çekmemeye devam ediyorsa başka bir ürünü kullanmanı tavsiye ederim. Ama hiç bi zaman bebeğin çektiği gibi bütün sütü çekmesini bekleme aletlerin. Gögüs ucu yarası için lansinoh un kremini kullanabilirsin. Bir de acıma olayı hem emzirmen hem de sağmamda ndolayı olabilir. Bebekler ilk başlarda çok yara yapıyorlar çünkü. Her emzirmeden ve sağmadan önce krem kullanırsan rahatlarsın. Bence aleti gönder bir baksınlar eğer kullandığın swing se böyle bir problem hiç duymadım çevremden.
Orda mısın hala sevgili diablo?merhaba hanımlar; medelanın süt pompasını aldım sutumu sagıyorum ama cok az gelıyor. ama bebegımı emzırıyorum agzından sutler fıskırıyor nerdeyse ben beceremıyorum sanırım. bi de sutumu sagarken acıyor süt pompası kullananlar nasıl yapıyorsunuz bana yardımcı olun lütfen ...
göğsüme pompayı yerlestırıyorum kahverengı kısmının cok azını cekerken ıcerde gorunuyor uc kısmı vakumlama sırasında tamamıyle ıcerı gırıyor.nıye acıyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?