Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama sonrakiler 4 gün ara ile yapıldı tam anlamı ile 2 ye katlamadı cnm.Canım önemli olan değerinin katlanmış olması dış gebelik te 2 katı katlanmıyor maşallah senin 2 katını bile geçmiş hiç korkma
Doktorun ne dedi canımAma sonrakiler 4 gün ara ile yapıldı tam anlamı ile 2 ye katlamadı cnm.
Doktorum dış gebelik bir ihtimal çünkü değerlerin çok düşük başladı dediDoktorun ne dedi canım
Anladım canım hayırlısı olsun rabbim inşallah korktuğunla karşılaştırmaz seni. Rabbim ol derse olur dua et lütfenDoktorum dış gebelik bir ihtimal çünkü değerlerin çok düşük başladı dedi
Çok teşekkür ederim. Dua etmekten başka bişey gelmiyor zaten elimden. Sürekli dua ediyorumAnladım canım hayırlısı olsun rabbim inşallah korktuğunla karşılaştırmaz seni. Rabbim ol derse olur dua et lütfen![]()
Hayır ben dıs gebelik gecirdim iki katı katlandı. Hersey normaldi kese görülmeyince terslik anlasıldıCanım önemli olan değerinin katlanmış olması dış gebelik te 2 katı katlanmıyor maşallah senin 2 katını bile geçmiş hiç korkma
Anladım canım doğrudur genelde öyle derler ya . Rabbim en kısa zamanda kucağınızı doldursunHayır ben dıs gebelik gecirdim iki katı katlandı. Hersey normaldi kese görülmeyince terslik anlasıldı
Benimde daha önce dış gebelik geçmişim var. O yüzden çok korkuyorum. Maalesef benim de sol tüpüm alındı.dış gebelikse eğer aman dikkat edin. bhcg yi 2 günde 1 baktırın. benimde dış gebelik geçmişim var ve anlaşılamadı bir türlü. kanama olunca düşük yaptım sanıldı tekrar bhsg bakılmadı. sonuç iç kanama ile ölümden döndüm acil ameliyatla sol tüpüm alındı
inşallah sizinki normal gebeliktir.
Bu örneklere duymaya çok ihtiyacım var. Çok teşekkür ederimCanım benim az önce bir post okudum ordada çok yavaş yükselmiş . Onada dış gebelik demişler hatta ilaçları bırak demiş doktoru . Sonucu ilk önce bir kese göründü nazlı bebişin sonra ikincisini görmüş allahtan umut kesilmez canım pozitif düşün bol dua et inşallah emeklerinin karşılığını alıcaksın sağlıklı haberlerini alman dileğiyle