şaka mısınız gerçekten anlamıyorum yahu. adam nboşanmak istiyor ama hak kullanmanızı istemiyor ne alaka? siz de tmm kocacım hemen bırakıyorum hapı deyip bıraktınız mı? valla bravo. ne diyelim. dayak var herşey var. boşanmayıp çek mi diyelim.
Bile bile lades demişsin.
Kendin hamile kalmışsın. Ne diyebiliriz ki biz.. Bayılıyorsunuz size kötü davranan adamlara çocuk yapmaya.
Ilk 1. Ayimda kavglarmz pek sddetli degildi. O yuzden ilac kullanmami istemedi kismette varsa olura getirdi. Daha sonradan ilac kulladigmi ogrenip sorun ckinca yeminlere gidince is mecburen bırakmak zorunda kaldm. Sonuc bu..
Mecburlukbir durum yok! Sizin kendi aklınız yok mu illa bir erkeğin mı yönetmesi gerekiyor? İçmeyeceksin diyince içmemek nedir? S.ma dese içinde mı tutucaksın?
neyse sakin olalım.. böyleleri için ban yemeye değmez. yoksa benimde içimde neler var.
Bu adamlar bambaşka birbirine mi dönüşüyor yoksa biz mi görmek istemiyoruz o bambaşka taraflarını?
Çok sinirleniyorum ama! Ben hamile kalmaya karar verene kadar 3 yıl geçti! Durumum da iyi. Ama ben her şekilde o doğacak bebeğin düzgün büyütebilecek bir ortam yarattım ve kendimi hazırladım. Şap diye çocuk yapmalarına çok sinirleniyorum! Sonrası zaten malüm olan çocuklara oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?