Niye bıraktın hap kullanmayı ? Hemde karşında böyle bi adam varken. Bi musade etseydin,evlilige alissaydiniz. İlk günlerden çok yipratmissiniz birbirinizi. 3 aylik evlilikte 2 aylık hamilelik..Boşan desek bosanacakmisin ? Mesleğin var mı ailen arkanda mi ?
öyle canım haklısın. ben de aynı şekilde. tamamen planlı bir gebelik yaşadım. maddi manevi fizyolojik ev huzuru iş durumu vs her şey planlı idi ki ev huzurumuz sürsün çocuk mutlu olsun..
hani bırak şiddeti böylesine bir koca müsveddesine çocuk çok yazık ya. herif bir de zorla doğum kontrol hapı aldırmamış ya. bu tipler erkekliklerini bak benim spermlerimden çocuk oluyor lann şeklinde gösterme merakından başka bir şey değil. yoksa o çocuk doğsa ne kadar baba olacak koca olamamışken..
öyle canım haklısın. ben de aynı şekilde. tamamen planlı bir gebelik yaşadım. maddi manevi fizyolojik ev huzuru iş durumu vs her şey planlı idi ki ev huzurumuz sürsün çocuk mutlu olsun..
hani bırak şiddeti böylesine bir koca müsveddesine çocuk çok yazık ya. herif bir de zorla doğum kontrol hapı aldırmamış ya. bu tipler erkekliklerini bak benim spermlerimden çocuk oluyor lann şeklinde gösterme merakından başka bir şey değil. yoksa o çocuk doğsa ne kadar baba olacak koca olamamışken..
Ben zorla aldırmamış kısmına katılmıyorum. 7/24 yan hana değiller herhalde? İsteyen ped paketinde bile saklayıp tuvalete girdiğinde o hapı alır. Ama akıl etmek lazım işte.
Almasını istemeyebilir,bununiçin dövedebilir. Ama şuan sağlık ocakları bedava verirken o hapları,almaması akılsızlık.
Kullandim 1 ay gizli kullandim zaten ama daha snra öğrenince kavga ckti is yeminlere kdr gtti kullanrsan hakkimi helal etmem demelre kadar. Yoksa bende istemiyodm.
Etmesin güzelim hakkını helal.Seni döven bir insan hakkını helal etse ne olur etmese ne olur? Yapma Allah aşkına böyle bir durumda çocuk çok yanlış bir karar. Kaç yaşındasın sen?
Bilemedim anlayamadim bu kadar kotuye gidecegini hersyn.. herhangi bir meslegim yok ama cok sukur ailem arkmda.. bosanmasina bosanirm cekmk zorunda degilim daha smdiden bunu yapan ilerde neler yapar diye dusunuyorm fakt cocuk..
Belli oluyor cunku izan yeteneginizi kaybettirmis adam size...korunmak en dogal hakkiniz oysa degilmi...istemedigim yada dogurmaya hazir hissetmedigim bir canliyi dunyaya getirmek zorunda olmak igrenc bir zorbalik...ustelik ilerde bir cesaret bosansaniz bile cocuk cocuk diye kendini yirtacak...sizi cocukla tehdit edecek yada siz cocugum babasina cok duskun bosanamiyorum diyeceksiniz..oysa bu tur varliklara yani kocaniz gibi hic kimse sevgi bagi ile baglanmaz korkudan sever gibi yaparlar onlarida dovmesin kizmasin bagirmasin diye .1 aylik gebelik varsa 4 hafta eder 6 haftaniz var aldirmak icin.Cok kez. :*
Simdide bahanen cocuk valla hak ediyorsun dayak yemeyi bu muameleyi ama cocuguna yazik dicem de kendin bile acimiyorsun cocuguna
Hala ne yapıcam diye sormanızzz bariz saçmalıkk !!!3 aylik evliyim evet daha cok yeni.. esimle cok severek evlendik benim ailem nisalinlilik doneminde bi kac sorun oldugu icin evlenmemi istemiyodu. Cok zor ikna ederek nihayetinde evlendim. Fakat evlendigim adam balayi donusunden sonra banbaska birine donustu. Sorumsuz ilgisiz bencil.. ilk zamanlardan sonra siddette çıktı ortaya. Ufack sorunlari kocaman sorunmus gibi buyutup herseye kizan karisan aksamlari eve 5 karis suratla gelen biri oldu. Ustelik yatak ayirmaya kadar gitti.. bana bi kac kez seni istemiyorum olmuyo bosanalim gormuyomusun dha kotu olucaz vs cumleleeri kurdu. Ben birakamadim. Evliligimin ilk 1. Ayi gizli d.kontorl hapi kullandim cnku kullanmami istemiyodu. Snradan hapida kestim ve.suan 2 aya yakin hamileyim esim hamililegimin ilk ayinda da siddet uyguladi evi terk etto 2 3 gun gelmedi arayip sormadi.. ve ben artık katlanamiyorum herseyi bana eziyet gibi geliyo ne yapmlym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?