lütfen yardim

1991_05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2014
189
67
48
Merhaba arkadaslar ben yaklasik 6 aydir evliyim ve esimle hala iliskiye giremedik, basta bana söylemedi ama bugün ögrendim ki istememe sebebi özel bölgesinde yara varmis. ama onu bile soramadim ne yarasi diye 1-2 aya gecicek seninle alakali birsey yok yaram var gecmesini bekliyorum dedi, ki bi kac kez denemistim hep aciyor diyordu ama yaradan bahsetmiyordu. basina böyle birsey gelen var mi ?

Neden soramıyorsunuz ne yarası diye?

Allah allah ne yarasiymis acaba ameliyat mi oldu testisinden falan?? İnsan hiç söylemez mi eşine entresan.

Neden soramıyorsunuz ne yarası diye?
ya zaten ben neden biz iliskiye girmiyoruz diye sorana kadar bu zaman oldu hep böyle sorucam diye cesaretimi topladim olmadi bugünde birden aciverdim konuyu ama maalesef tam konusamadik. bende bi arkadasimdan esine bi kadindan hastalik bulastigini ve o yüzden yarasi oldugunu söyledigini ve ona bunu söylemeden iliskiye girdigini ve ona hastalik bulastirdigini duymustum acikcasi korkuyorum suan. ne yarasi diye sorucam tabikide ama acelesi vardi cikmak zorunda kaldi ne yapicam bilemedim

Hic görmediniz mi şeyi :/
Mikroplu virüslü olmasın dicem ama evlenirken bakılıyo herşeye
Orda nasıl bi yara olabilir bilemedim

Hic görmediniz mi şeyi :/
Mikroplu virüslü olmasın dicem ama evlenirken bakılıyo herşeye
Orda nasıl bi yara olabilir bilemedim
ben yurt disinda yasiyorum öyle muayne olmadik yani, yok hic görmedim yani yakinlasmalarimiz vesayre oluyor birlikteligimiz oluyor hatta neredeyse 2 günde 1 ama iste iliskiye giremiyoruz. bana söylemedigi zamanlar biraz ben üzerine gittim sonra denedik ama hep aciyor dedi yara oldugu aklima bile gelmedi.

Yanı koskoca 6 ay geçti hiç mi tutmadınız hıc nı opmediniz nebıleyım oçınsan 6 ayda nasıl sabreder

Nasıl yani kan tahlili vs yapılmadı mı
Ay baska kadından bişey kapmamıstır insallah

yok burda öyle seyler yapilmiyor maalesef, sorucam bende ama cok kafam karisti öyleyse ve söylemediyse bu bambaska yerlere gider
Bi kan tahlili yaptırtın derim şeyde yara neden olur ki yani ha cok siskoysa pişik olmustur ama diğer türlü hiv falan ne bileyim

Bi kan tahlili yaptırtın derim şeyde yara neden olur ki yani ha cok siskoysa pişik olmustur ama diğer türlü hiv falan ne bileyim
kilolu degil bi kac arastirdim birseyler ama bilmiyorum bende basina gelen vardir belki diye sormak istedim

kilolu degil bi kac arastirdim birseyler ama bilmiyorum bende basina gelen vardir belki diye sormak istedim
Türkiyede evlenmeden önce kan tahlili yapılıyor
Hoş 6ay gecerliliği var evlenene kadar dısarda bi haltlar yiyip virüste kapabilir burdakiler

Benimde aklıma nedense testis inmemiş falan oluyor ya acaba onun ameliyatı mı dedim...

Esinle cikarken nasildi? Hani erkekler yakinlik kurmak ister ya, öyle bisey var miydi?

Esinle cikarken nasildi? Hani erkekler yakinlik kurmak ister ya, öyle bisey var miydi?
Evet vardi hatta ne bileyim 4 gözle evlenmemizi bekliyor gibi düşünüyordum çünkü sürekli yakınlık kurmak istiyordu tabi nışanlı ve sevgiliyken bu tarz şeyler olmadığı için anlayamadım

Ne yarası yahu, ilk kez duyuyorum böyle birseyi ?acaba bulaşıcı bir hastalığı mi var ? Valla ben olsam evirir çevirir her yerine bakardım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…