Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah erken kalkacağım için uyudum sonra birden uyandım eşim yanımda masturbasyon yapıyo arasıra telefonunda cinsel içerikli şeyler görüyorum çok zoruma gidiyor sizce ne yapmalıyım
Ne yapmayalım ben dha önce telefındada yakaladım bissürü yalanlar söyledi inandım salak gibi A önce yine gördümYaninizdamiiieşiniz yürek yemiş olmalı...
Ne yapmayalım ben dha önce telefındada yakaladım bissürü yalanlar söyledi inandım salak gibi A önce yine gördüm
Off off nefret ediyorum erkeklerdenBen gordugum an yataktan atardimigrenç size hiç mi saygisi yok...
Sen de onun yanında izleSabah erken kalkacağım için uyudum sonra birden uyandım eşim yanımda masturbasyon yapıyo arasıra telefonunda cinsel içerikli şeyler görüyorum çok zoruma gidiyor sizce ne yapmalıyım
İş güç derken keyfime çalışmıyorum Bi kadının çalışmayacağı kadar ağır Bi işte çalışıyorum trrslediğim oluyo evet ama bunu yapması için hiç Bi gerekçe yok benceSiz erkeğiniz ile ilgileniyor musunuz, yani isteklerine cevap veriyormusunuz... İlgilenmelerinize rağmen mi bunu yapıyor. Siz işgüç derken adamı boş bırakırsan yapması normal..
eger çalışma şartlarınızdan dolayı eşinizi ihmal ediyorsanız, dediğiniz gibi tersliyorsanız bu sonuca katlanmanız lazım, dua edin fiziksel olarak aldatmamış mastürbasyonla sınırlı kalmış,İş güç derken keyfime çalışmıyorum Bi kadının çalışmayacağı kadar ağır Bi işte çalışıyorum trrslediğim oluyo evet ama bunu yapması için hiç Bi gerekçe yok bence