- 7 Eylül 2015
- 95
- 50
- 38
- Konu Sahibi Yesildenizim
-
Neden ayrildinizAğustos ayında ayrıldığımız birisi var çok seviyorum unuttum diye kendimi teselli etmiştim ama bir gün karşılaşınca unutamadığımı anladım son zamanlarda da hep karşılaşır oldum o ketum birisidir barışmak istese bile adım atmaz aslında bende atmak istemiyordum ama arkadaşlarım bu kadar seviyorsan sen adım at dediler şimdi mesaj atmayı düşünüyorum ama kararsız kaldım kötü ayrıldık biraz ne yapmalıyım
Tabiki yazmaAğustos ayında ayrıldığımız birisi var çok seviyorum unuttum diye kendimi teselli etmiştim ama bir gün karşılaşınca unutamadığımı anladım son zamanlarda da hep karşılaşır oldum o ketum birisidir barışmak istese bile adım atmaz aslında bende atmak istemiyordum ama arkadaşlarım bu kadar seviyorsan sen adım at dediler şimdi mesaj atmayı düşünüyorum ama kararsız kaldım kötü ayrıldık biraz ne yapmalıyım
Bilmiyorum ama sanki hissediyorum şöyle karşılaştığımız zamanlar bakıyor ve bir hafta önce evimin önünden geçtiğini gördüm tesadüfenNasıl kötü ayrıldınız, oda seni seviyor mu ?
Ne kadar zamandir beraberdinizNedensiz en azından bana neden söylemedi ayrılalım dedi sonrada arkadaşlar vasıtasıyla laf gelip gidince görüştük konuşmak için ve kavga ettik yani mesela yemek yapmam bulaşıkları makinaya nasıl dizdiğimle alakalı bile yorumu olduğu için kolayy tartışabiliyoruz
İşte bende öyleyim ve kesinlikle bende adım atmam diye düşünüyordum ama bir kaç arkadaşım neden yazmıyorsun ne kaybedeceksin ki deyince aklım karıştıBen adım atma konusunda kadın-erkek gözetmem açıkçası. Mutluluğuma vesile olacaksa atacağım adım seve seve atarım. Fakat bu konularda biraz basiretli olmak lazım. Mesela atacağın adımın karşılığı ne olacak bunu görebiliyor musun? Ben biraz da garanticiyimdir hani. Emin olduğum adımı atmayı severim o konuda gururum yoktur karşı taraf istediği kadar gurur yapabilir.
1 seneNe kadar zamandir beraberdiniz
Bir senede nasil dizdiginiz bulasiga ve yaptiginiz yemege yorum yapabilecek kadar samimi oldunuzki bence bu kadar icli disliysaniz az cok neler hissettigini de suanda kestirebiliyo olmaniz lazim1 sene
Sizin yorumlariniza bayiliyorumAynı suda iki kez yıkanılmaz, diyip gidiyorum
Yemek yapmak ve bulaşıkları makineye nasıl dizdiğiniz konusunda tartışabileceğiniz insan da zor bulunur. Unutamamanız normal. Bu işleri kendi de yapıyor muymuş, yoksa kendini sadece kadın eğitimi konusuna mı adamış?Nedensiz en azından bana neden söylemedi ayrılalım dedi sonrada arkadaşlar vasıtasıyla laf gelip gidince görüştük konuşmak için ve kavga ettik yani mesela yemek yapmam bulaşıkları makinaya nasıl dizdiğimle alakalı bile yorumu olduğu için kolayy tartışabiliyoruz
Bence yazma. Birbirinizi sosyal medya da takip ediyor musunuz?Ağustos ayında ayrıldığımız birisi var çok seviyorum unuttum diye kendimi teselli etmiştim ama bir gün karşılaşınca unutamadığımı anladım son zamanlarda da hep karşılaşır oldum o ketum birisidir barışmak istese bile adım atmaz aslında bende atmak istemiyordum ama arkadaşlarım bu kadar seviyorsan sen adım at dediler şimdi mesaj atmayı düşünüyorum ama kararsız kaldım kötü ayrıldık biraz ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?