Lütfen yardım

1impossiblelove

Hoșgeldin gün ıșığım
Kayıtlı Üye
14 Mart 2018
1.545
2.886
53
29
Arkadaşlar son adet tarihimi hatırlamıyorum ama 20 ocak 15 ocak arası diye düşünüyorum
Bazı sıkıntılarım vardı aklımdan uçup gitmiş
Her neyse 3 gün önce idrar testi yaptım 4 tane pozitif çıktı
Aynı gün
gidip kan testi verdim sonuç 159,60 çıktı bugün de doktorda randevum vardı doktora adet tarihimi hatırlamadığını söyledim ultrasonla baktı karından kese vesaire şu an hiçbir şey gözükmüyor dedi kan testini yenileyelim dedi
Bugün de cumartesi olduğu için test yetişmedi yani doktor çıktım mesaiden
13 Ocak ta159 çıkan kan testim bugün 372 çıktı
Sanırım geç döllenme
Sizce 2 gün arası kan değeri normal mi
Onu geçtim 15-20 günlük hamilelik olsa idrar testinde bu kadar net çıkar mı

Gayet normal artış, bu değerlerde kesen zaten görünmez, vajinalde 1500lerden sonra gorulmeye başlar, karında 5000-6000den sonra

Arkadaşlar son adet tarihimi hatırlamıyorum ama 20 ocak 15 ocak arası diye düşünüyorum
Bazı sıkıntılarım vardı aklımdan uçup gitmiş
Her neyse 3 gün önce idrar testi yaptım 4 tane pozitif çıktı
Aynı gün
gidip kan testi verdim sonuç 159,60 çıktı bugün de doktorda randevum vardı doktora adet tarihimi hatırlamadığını söyledim ultrasonla baktı karından kese vesaire şu an hiçbir şey gözükmüyor dedi kan testini yenileyelim dedi
Bugün de cumartesi olduğu için test yetişmedi yani doktor çıktım mesaiden
13 Ocak ta159 çıkan kan testim bugün 372 çıktı
Sanırım geç döllenme
Sizce 2 gün arası kan değeri normal mi
Onu geçtim 15-20 günlük hamilelik olsa idrar testinde bu kadar net çıkar mı
13 ocak mı 13 şubat mı

Benimde oyleydi 123cikmisti betam doktora gittigimde gorunmemisti kese falan bir sonraki hafta kese gozuktu sonraki haftada bebek:)

Ama karından kesede dahil hiçbir şey görünmüyor dedi
Canim karindan gec gorunur 5000 civari hcg olursa ancak. 3000 dede vajinal gorunur diye biliyorum. Daha cok erken yani haftaya rahatlikla gorunur icini ferah tut. 2 gunde bir hcg en az 1,5 katindan fazla artis varsa sorun yoktur. Stress malesef herseyi cok etkiliyor lutfen rahat ol degerinde masallah guzel artmis.

Canim karindan gec gorunur 5000 civari hcg olursa ancak. 3000 dede vajinal gorunur diye biliyorum. Daha cok erken yani haftaya rahatlikla gorunur icini ferah tut. 2 gunde bir hcg en az 1,5 katindan fazla artis varsa sorun yoktur. Stress malesef herseyi cok etkiliyor lutfen rahat ol degerinde masallah guzel artmis.
Bu benim ikinci bebeğim
Kızım 17 aylık
İlk başta olmasın keşke dedim ama kızıma kardeş istiyorum
Doktor 3 haftalık civarı olabilecehjni söyledi
Fakat idrarda bu kadar gebelik erken çıkar mı bilmiyorum

Canim adet tarihini bilmesen bile sorun degil. Kese olustugu zaman dr boyutlarina gore gebelik haftasi soyluyor zaten. Saglikla kucagina al insallah.
Benim de Ocak ayında 23unde oldum adetim iki aydır güzel gidiyor bugün ovulasyon testinde iki çizgi gördüm form paylaştım gebelik belli olur mu hemen

Benim de Ocak ayında 23unde oldum adetim iki aydır güzel gidiyor bugün ovulasyon testinde iki çizgi gördüm form paylaştım gebelik belli olur mu hemen
adet döngünüz 28 günse beklenen adet tariihinde veya 1 2 gün öncesindede cıkar yumurtlamaya göre değişiyor o yüzden döngünüz 28 günse dedim

Canim ovulasyon testinde her zaman cift cizgi vardir zaten. Gebelik testi yap daha saglikli sonuc alirsin.

Back
X