Onlisans mezunuyum finans bolumunde calistim 9 yilEğitim durumunuz nedir? Mesleğiniz var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlisans mezunuyum finans bolumunde calistim 9 yilEğitim durumunuz nedir? Mesleğiniz var mı?
Size böyle davranmasına müsade etmeyin. Boşanın, aileniz olmasa bile kendi ayaklarınız üstünde durun. Dokuz sene çalışmışsınız, ön lisans mezunusunuz yaşadıklarınızı yaşayan birçok kadına göre şanslısınız. Çocuğunuzu da böyle bir evde büyütmeyin.Onlisans mezunuyum finans bolumunde calistim 9 yil
Arkadaşlar size bir sorum olacak
Kimseyle konusamiyorum kimseye anlatamiyorum
Aranizda hamileyken esinden siddet goren varmi ?
Lutfen kizlar konusmaya cok ihtiyacim var
Hayir durmuyor ailem siddet gordugumu biliyor hamileykende gordugumu biliyor yani dusunun esin sinirlendiginde git badka odaya kapiyi kapat vuramaz dermi bi anne diyor.hamile olmasam direk gidicem is bulurum ama hamileyken kim ise alir ki alsa bile cocuklarima kim bakicakasla eşinizin yanında durmayın
Aile arkanızda durmuyor mu, ne biçim aile bunlar?
Hiç yoktan güvendiğiniz bir arkadaşınıza gidin. Ama asla o canavarla aynı yerde kalmayın.
Esim asla odemez bosanirsam ailemi ikna etmekten baska yolum yok ama bi ne kadar iyi olucak bilmiorum en azindan doguma kadar suan hicbir yer ise almaz zaten bu halde amaNafaka da alırsınız bakiciyi onla ödersiniz.
Ödemek zorunda mahkeme kararı ile alınacak.odemedigi taktirde şikayette bulunursunuz.Aileniz inşallah merhamet eder de kabul eder. Siz kaçarak falan mi evlendiniz neden kabul etmiyorlar ?Esim asla odemez bosanirsam ailemi ikna etmekten baska yolum yok ama bi ne kadar iyi olucak bilmiorum en azindan doguma kadar suan hicbir yer ise almaz zaten bu halde ama
Hayir kacaral felan degil aksine 6 yl sevgililik donemimiz oldu annem ve babam yasca yasli sanirim bundan dolayi ugrasmaj istemiuolar hani normal digee anne babalara gore inanilmaz ilgisizler ..dun dovmesinin aekadasindan aglamakli ses tonuyla onu aradim yabanci birini arasam sesin niye titriyo derdi annem demedi bende anlatamadim anlatsam bile bisi deyismedigini biliorum cok denedimÖdemek zorunda mahkeme kararı ile alınacak.odemedigi taktirde şikayette bulunursunuz.Aileniz inşallah merhamet eder de kabul eder. Siz kaçarak falan mi evlendiniz neden kabul etmiyorlar ?
Anlıyorum ne yapacağınıza karar verene dek o evde kalın. Ardından planınızı yapın ve şutlayın adamı.Darp raporunu şimdiden alın mutlaka .Adamla hiç muhattap olmayin o zamana dek.Hatta eve para bırakıyorsa onları da alın atin bi kenara gerek olunca kullanirsnz.Rabbim yardımcınız olsun sabır daima isyan etmeden sabredinHayir kacaral felan degil aksine 6 yl sevgililik donemimiz oldu annem ve babam yasca yasli sanirim bundan dolayi ugrasmaj istemiuolar hani normal digee anne babalara gore inanilmaz ilgisizler ..dun dovmesinin aekadasindan aglamakli ses tonuyla onu aradim yabanci birini arasam sesin niye titriyo derdi annem demedi bende anlatamadim anlatsam bile bisi deyismedigini biliorum cok denedim
Daha knce dovdugunde evden cikip parka gitmistim annemi aramistim ben napiyim hadi eve gt demisti gerisini siz dusunun
Anlıyorum ne yapacağınıza karar verene dek o evde kalın. Ardından planınızı yapın ve şutlayın adamı.Darp raporunu şimdiden alın mutlaka .Adamla hiç muhattap olmayin o zamana dek.Hatta eve para bırakıyorsa onları da alın atin bi kenara gerek olunca kullanirsnz.Rabbim yardımcınız olsun sabır daima isyan
inanin hic tanimadigim ninsanlatin bile icime bu kadar su serpebilecegini dusunmezdim.kimseyle konusamamaktan okdr bunalmistmki bu mesajla desteginiz bile bana güç getirdi..Vakit ayirip cevap yazdiginiz icin cok tesekkur ederim![]()
İlk çocuktan sonra şiddet başladıysa ikinci çocuğa yazık olmuş.Aslinda disardan bakan kimse esimin bana siddet gosterdigine inanmaz okdr disa vurmafimki bu durumu bitane oglum var o dogduktan sonra basladi evet meslegim var oglum dogana kadar calisiyordum ama suan hamileyim dogumdannsonra kim bakarki