Lütfen yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi TlyK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

TlyK

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2020
5
0
1
28
Merhaba ben 3 aylık evliyim eşimle ilişkiye giremiyorum ne denediysek olmadı kızlığım bozuldu hatta onu bile zar zor yaptım ve devamı gelmedi ne yapabilirim canım yanıyor ve çişim geliyor gibi hissediyorum önerisi olan var mı ?

İlk zamanlar zor olması normal. Kayganlastirici kullandin mi?

Kullandım ve o da yanma yaptı en son burda emla diye bir ilaç duydum ama onu kullanmam ne kadar doğru olur bilmiyorum
Vajina florasini bozar ve kronik inflamasyon yapar kullanmayin psikolojik gibi duruyor kendinizi rahat birakin iliski esnasinda

Kullandım ve o da yanma yaptı en son burda emla diye bir ilaç duydum ama onu kullanmam ne kadar doğru olur bilmiyorum
Su bazlı bi kayganlastirici ile her gün denemeye devam edin bence. Olmadı dilator diye bir şeyden bahsediyordu burada kızlar, vajinismus için alıştırma aleti sanırım. Ondan edinip kendin yapabilirsin. Sonra eşinle denersiniz. Ya da parmağınla dene. Burada çok konu var vajinismusla ilgili. İllaki faydası olur okudun mu onları?

Su bazlı bi kayganlastirici ile her gün denemeye devam edin bence. Olmadı dilator diye bir şeyden bahsediyordu burada kızlar, vajinismus için alıştırma aleti sanırım. Ondan edinip kendin yapabilirsin. Sonra eşinle denersiniz. Ya da parmağınla dene. Burada çok konu var vajinismusla ilgili. İllaki faydası olur okudun mu onları?
Daha yeni üye oldum şuan okumaya başladım peki önerdiğiniz su bazlı kayganlaştırıcı varmı ? Marka olarak

Daha yeni üye oldum şuan okumaya başladım peki önerdiğiniz su bazlı kayganlaştırıcı varmı ? Marka olarak
Ben ilk zamanlar durex kullanmıştım. Üstte olursan kontrol sende olur daha rahat yaparsın.

Benim duvara yazan sen miydin ? Bence stres yapma jel kullan inş düzelir biran önce

Back
X