• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım

Zynep09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
1.032
280
123
32
Herkese merhaba..20 haftalık hamileyim mide bulantılarım geçti derken şimdi de her gün başım ağrıyor migrenim var..Dayanılcak gibi değil sabah uyanıyorum ağrıyla tüm gün ağrıyor ağrı kesici de fayda etmiyor..At kestanesi sürüyorum biraz rahatlatıyor zararı var mıdır bilgisi olan var mı? Hamileliğinde baş ağrısı yaşayanlar tavsiyeleriniz varsa paylaşabilir misiniz inanın dayanamıyorum artık çok şiddetli oluyor :(

Herkese merhaba..20 haftalık hamileyim mide bulantılarım geçti derken şimdi de her gün başım ağrıyor migrenim var..Dayanılcak gibi değil sabah uyanıyorum ağrıyla tüm gün ağrıyor ağrı kesici de fayda etmiyor..At kestanesi sürüyorum biraz rahatlatıyor zararı var mıdır bilgisi olan var mı? Hamileliğinde baş ağrısı yaşayanlar tavsiyeleriniz varsa paylaşabilir misiniz inanın dayanamıyorum artık çok şiddetli oluyor :KK43:
Baş ağrılarının kan basıncı düştüğü için olduğunu biliyorum. Hiç hamile olmadım, sadece geçmiş olsun demeye geldim. Yormayın kendinizi dikkat edin. Sağlıkla gelsin bebeğiniz 🙏🏻

Baş ağrılarının kan basıncı düştüğü için olduğunu biliyorum. Hiç hamile olmadım, sadece geçmiş olsun demeye geldim. Yormayın kendinizi dikkat edin. Sağlıkla gelsin bebeğiniz 🙏🏻
Çok teşekkür ederim amin 🙏🏻 Yormuyorum ama neden her gün ağrıyor anlamış değilim..

Benim çok başım ağrır, hamileyken de aynı şekildeydi. Nurse harvey’s Head stick diye bir ürün var eczaneden alabilirsiniz. İlaç değil, içeriği tamamen doğal, bitkisel yağ karışımı ve mentol var içinde. Şakaklara, alnınıza sürüyorsunuz. Benim hayatımı kurtarmıştı size de tavsiye ederim.

Benim çok başım ağrır, hamileyken de aynı şekildeydi. Nurse harvey’s Head stick diye bir ürün var eczaneden alabilirsiniz. İlaç değil, içeriği tamamen doğal, bitkisel yağ karışımı ve mentol var içinde. Şakaklara, alnınıza sürüyorsunuz. Benim hayatımı kurtarmıştı size de tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim bir zararı olmaz dimi bebeğime

Çok teşekkür ederim bir zararı olmaz dimi bebeğime

Yok yok olmaz. Ben de tavsiye üzerine almıştım ne olur ne olmaz diye sizin gibi sordum eczacıya içeriğinde kimyasal yok tamamen doğal dedi, gebeliğim boyunca da kullandım. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

dehidre oluyot olabilir misin? bol bol su içiyor musun?

Herkese merhaba..20 haftalık hamileyim mide bulantılarım geçti derken şimdi de her gün başım ağrıyor migrenim var..Dayanılcak gibi değil sabah uyanıyorum ağrıyla tüm gün ağrıyor ağrı kesici de fayda etmiyor..At kestanesi sürüyorum biraz rahatlatıyor zararı var mıdır bilgisi olan var mı? Hamileliğinde baş ağrısı yaşayanlar tavsiyeleriniz varsa paylaşabilir misiniz inanın dayanamıyorum artık çok şiddetli oluyor :KK43:
At kestanesi zaten doğal bir ürün zararı olacağını sanmıyorum canım yararı olur hatta bence

Benim migren ataklarim haftada en az ikiye çıkmıştı iki gün sürüyodu bide çalışıyodum o zaman sonra rapor aldm biraz ise gitmedigimde ağrıların da oluşmadığını fark ettm ama o zamana kadar anlatamam agrilarimi herşeyi denedim yok ilaç icmedm ağrıyı tarif dahi edemem Allah düşmanına yaşatmasın benim bir aydan fazla sürmüştü 16-18 haftalarda başladı sanki bir bir bucuk ay sürdü kan basinciyla alakalı bişey varmış ondan olabilirmis hamilelikten önce senede iki atak gecirirdim Allah yardımcın olsun

Back
X