Lütfen yardım..

Yolun açık olsun. Karşına hep iyi insanlar çıksın bundan sonra ve yavrunla mutlu ol inşAllah.

Yolun acik olsun evladınla birlikte hep mutlu saglıklı ol.
Ailene helal olsun, hamilesin otur dememısler.
Kocan denecek adama da yazıklar olsun, karım hamıle dıyıp insan olmak ıcın cabalamamıs.
Çok teşekkür ederim.hamileliğim bile karakterinde biraz olsun bişey değiştirmedi malesef. Bebeğe masraflarıda hep ben karşıladım.yaptığı tek şey beni hastaneye götürmek.o kadar. Hamilelik müjdemi bile yaşamadık,kutlamadık. Evide kendi evi sahipleniyor.benim üzerime olmasına rağmen.tabi ikiye bölünecek ancak tüm eşyalar onunmuş😅gülüyorum sadece.ayrıca kendime böyle bir insanla bu zamana kadar nasıl yaşadım diye üzülüyorum

Çok teşekkür ederim.hamileliğim bile karakterinde biraz olsun bişey değiştirmedi malesef. Bebeğe masraflarıda hep ben karşıladım.yaptığı tek şey beni hastaneye götürmek.o kadar. Hamilelik müjdemi bile yaşamadık,kutlamadık. Evide kendi evi sahipleniyor.benim üzerime olmasına rağmen.tabi ikiye bölünecek ancak tüm eşyalar onunmuş😅gülüyorum sadece.ayrıca kendime böyle bir insanla bu zamana kadar nasıl yaşadım diye üzülüyorum
Uzulme, senelerini heba da edebılırdın. O evde cocuk buyutup mutsuz bir birey de yetıstırebılırdın. Yolun en guzel tarafından donmussun, evladın huzur ıcınde buyuyecek.
Bosanmayı anında kabul etti mi? Aılesı falan bısey demediler mi?

Uzulme, senelerini heba da edebılırdın. O evde cocuk buyutup mutsuz bir birey de yetıstırebılırdın. Yolun en guzel tarafından donmussun, evladın huzur ıcınde buyuyecek.
Bosanmayı anında kabul etti mi? Aılesı falan bısey demediler mi?
Annesi en son geldiğinde biraz çıtlattım.sorunlarımızdan bahsettim.ama tabi haylaz oğlum demekten başka bir desteğinide göremedim.it kuyruğunu ıssırmazmış. Zaten birçok sorunuda annesi yüzünden yaşamıştık. Anlaşmalı boşanma taraftarı değil malesef.zaten direk kabalaşıyor.sadece doğumumu bekliyorum.lohusalığım sonrası ailemle memleketime gideceğim...Süreç çok uzun ve meşakatli. Davalar avukatlar.ekonomim bayağı sarsılacak...ama Allah çok büyüktür.

Kümae yok mu Bursa da yardımcı olacak? Burada hiçbir akrabam da yok :( ??

Bi arkadaşım avukat ama boşanmalara bakıyor mu bilmiyorum.
Psikolojik destek alma devlet bünyesinde veriliyor orada da arkadaşım var psikolog yarın ondan ilgili irtibat numarasını alır yazarım buraya randevu ile çalışıyorlar boşanacak çiftlere psikolojik danışmanlık veriyorlar.

Devlet bünyesinde ücretsiz psikolojik danışmanlık almak için telefonla randevu kalkmış başvurular e-devlet üzerinden yapılıyormuş
Arkadaşım Aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığı
Onun sayfasına girip psikolojik danışmanlık ya da aile danışmanlığı başvurusu vardır başvurular kısmından yapabilir dedi arkadaşım şuan o birimden ayrılmış orada görev yapmıyorum dedi.

Kutlarım sizi, kendine güvenen gerektiği yerde bitirmesini bilen bir kadın olduğunuz için. Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin

Devlet bünyesinde ücretsiz psikolojik danışmanlık almak için telefonla randevu kalkmış başvurular e-devlet üzerinden yapılıyormuş
Arkadaşım Aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığı
Onun sayfasına girip psikolojik danışmanlık ya da aile danışmanlığı başvurusu vardır başvurular kısmından yapabilir dedi arkadaşım şuan o birimden ayrılmış orada görev yapmıyorum dedi.
Çok teşekkür ediyorum msj ını bekliyorum:)

Back
X