Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim.hamileliğim bile karakterinde biraz olsun bişey değiştirmedi malesef. Bebeğe masraflarıda hep ben karşıladım.yaptığı tek şey beni hastaneye götürmek.o kadar. Hamilelik müjdemi bile yaşamadık,kutlamadık. Evide kendi evi sahipleniyor.benim üzerime olmasına rağmen.tabi ikiye bölünecek ancak tüm eşyalar onunmuşYolun acik olsun evladınla birlikte hep mutlu saglıklı ol.
Ailene helal olsun, hamilesin otur dememısler.
Kocan denecek adama da yazıklar olsun, karım hamıle dıyıp insan olmak ıcın cabalamamıs.
Uzulme, senelerini heba da edebılırdın. O evde cocuk buyutup mutsuz bir birey de yetıstırebılırdın. Yolun en guzel tarafından donmussun, evladın huzur ıcınde buyuyecek.Çok teşekkür ederim.hamileliğim bile karakterinde biraz olsun bişey değiştirmedi malesef. Bebeğe masraflarıda hep ben karşıladım.yaptığı tek şey beni hastaneye götürmek.o kadar. Hamilelik müjdemi bile yaşamadık,kutlamadık. Evide kendi evi sahipleniyor.benim üzerime olmasına rağmen.tabi ikiye bölünecek ancak tüm eşyalar onunmuşgülüyorum sadece.ayrıca kendime böyle bir insanla bu zamana kadar nasıl yaşadım diye üzülüyorum
Annesi en son geldiğinde biraz çıtlattım.sorunlarımızdan bahsettim.ama tabi haylaz oğlum demekten başka bir desteğinide göremedim.it kuyruğunu ıssırmazmış. Zaten birçok sorunuda annesi yüzünden yaşamıştık. Anlaşmalı boşanma taraftarı değil malesef.zaten direk kabalaşıyor.sadece doğumumu bekliyorum.lohusalığım sonrası ailemle memleketime gideceğim...Süreç çok uzun ve meşakatli. Davalar avukatlar.ekonomim bayağı sarsılacak...ama Allah çok büyüktür.Uzulme, senelerini heba da edebılırdın. O evde cocuk buyutup mutsuz bir birey de yetıstırebılırdın. Yolun en guzel tarafından donmussun, evladın huzur ıcınde buyuyecek.
Bosanmayı anında kabul etti mi? Aılesı falan bısey demediler mi?
Kümae yok mu Bursa da yardımcı olacak? Burada hiçbir akrabam da yok??
Evet canım Bursadayım bakayım canım yardımcı olabileceğim bişeyse neden olmasın
Evet canım Bursadayım bakayım canım yardımcı olabileceğim bişeyse
teşekkür ederimEvet canım Bursadayım bakayım canım yardımcı olabileceğim bişeyse
Yarın sana ilgili numarayı yazacağım canım inşallah arar bilgi alırsınKümae yok mu Bursa da yardımcı olacak? Burada hiçbir akrabam da yok??
Çok teşekkür ediyorum msj ını bekliyorum:)Devlet bünyesinde ücretsiz psikolojik danışmanlık almak için telefonla randevu kalkmış başvurular e-devlet üzerinden yapılıyormuş
Arkadaşım Aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığı
Onun sayfasına girip psikolojik danışmanlık ya da aile danışmanlığı başvurusu vardır başvurular kısmından yapabilir dedi arkadaşım şuan o birimden ayrılmış orada görev yapmıyorum dedi.
Yazdım yukarıda e devletten başvuru yapmanız gerekiyor zaten doğum yapınca şehir değiştirecekmişsiniz orada bakarsınız artıkÇok teşekkür ediyorum msj ını bekliyorum:)