Lütfen yardım

lazkdn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2021
21
5
1
32
Merhaba hanımlar
Bat 9 gün var ama bende rahimde basta kasıklarımda iki tarafdada agrı birley yatıyormuş gibi oluyor bazen gögüslerde sızlara agrı vucut ısım yüksek bunlar hamilelik belirtismidir acaba ben adet olacagım zaman normalde hiç bilmem gögüslerimin agırdıgını sadece belim agırır

Herkeste belirti farklı oluyor genelde. İnşallah hamilesinizdir Allah gönlünüze göre versin 🙏

İnşallah Amin rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Merhaba hanımlar
Bat 9 gün var ama bende rahimde basta kasıklarımda iki tarafdada agrı birley yatıyormuş gibi oluyor bazen gögüslerde sızlara agrı vucut ısım yüksek bunlar hamilelik belirtismidir acaba ben adet olacagım zaman normalde hiç bilmem gögüslerimin agırdıgını sadece belim agırır
İnşallah hamilesinizdir bekleyin bakalım adet olacamısınz bende her ay hamile olacakmısım gibi adetim gelmeyecek gibi hissediyorum ama yanılıyorum her ay her şey nasip 😌

İnşallah hamilesinizdir bekleyin bakalım adet olacamısınz bende her ay hamile olacakmısım gibi adetim gelmeyecek gibi hissediyorum ama yanılıyorum her ay her şey nasip 😌
YA evet insan bekliyimce olmayınca üzülüyor ama ben gögüa agrısı hiç yaşamam adet olacagm zamannırdan şüpheleniyom sadece nasip bakalım . Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım 🤲🏻

İnşallah canım hepimizin gönlüne göre versin 🙏

Back
X