Lütfen yardım

edus0110

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2025
32
7
1
41
Kızlar selam yoğun anksiyete yaşıyorum bir süredir ama bugün tamamen berbatım bana yardım edenden Allah razı olsun kaval kemiğimde elektrik çarpışması oldu geçen gün 1 ay evel acile gittim korkudan röntgen film çekildi ve bişey yok gayet iyi dendi arter damarıma bakıldı tıkalı değil şükğr .. bakın elektrik çarpmıyor ama hassas o bölge sanki ve böyle yanma gibi ağrı var saniyelik anlık ara ara kaval kemik bölgemde d vitaminim düşük başladım kullanıyorum diğer testlerim öok iyi kızlar yemek yemedim tüm gün çocuğuma bakamıyorum bugğn bu tarz hafif yanma batma kramp gibi olan var mı hiç oldu mu ben kötü şeyler düşünmekten ölücem nefes alamıyorum nolur yardım edin ..

Suan tehlikede olduğunu sanıyorsun ama değilsin yapılması gerekli olan testleri yaptırmışsın zaten nefes al ver böyle burundan al ağızdan ver karnından hisset bunu
Bedenın için de hareketler yapabılırsın yemek yıyemıyorsan meyve ye yoğurt ye ama vücudu boş bırakma
Gerekirse de bi psikiyatri yardımı al

şiddetli uyuşma, düşme, yürüme zorluğu, kas kaybı, gece terörü gibi şeyler olursa o zaman doktora gidersin . Suan beynın alarm veriyor ama sen iyisin bunu söyle kendıne

Merhaba elektrik çarpma hissi bende de çok oluyor ama başımın çevresinde oluyor bu. Çok geçmiş olsun şifalar dilerim. Kriz bastırdığı an yerinizden kalkın, yüzünüzü yıkayın, yürüyüş yapın, o an ilgi odağınızı dağıtmaya çalışın. Antidepresan kullanıyor musunuz?

Canım içim rahatladı inşallah öyledir ya tümör olsa çıkardı dimi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…