- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 1
Beş gün oldu meme dikleştirme be büyütme oldum süreçte yardımcı olur musunuz 2026 olanlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ağrı sızı olmamasının sebebi önce büyük sonra küçük silikon kullanılmasıdır. Bu arada hayırlı olsunBenim bugün 3. Günüm drum dirensiz yaptı ikinci ameliyat ilki 9 yıl önceydi 380 cc idi sarktı yamuldu berbat durumdaydı ilkinde çok ağrım olmuştu şimdi çok şükür hiç ağrım yok ağrı sızı drla ilgili bir durummuş 300 cc ye dusurduk kamburum cikmisti sonuçtan çok memnunum
Bende 300 cc istiyordum ama doktorum 250 cc takmış daha doğal görüntü ve sağlık için dediYa ağrı sızı olmamasının sebebi önce büyük sonra küçük silikon kullanılmasıdır. Bu arada hayırlı olsun![]()
Çok geçmiş olsunBenim bugün 3. Günüm drum dirensiz yaptı ikinci ameliyat ilki 9 yıl önceydi 380 cc idi sarktı yamuldu berbat durumdaydı ilkinde çok ağrım olmuştu şimdi çok şükür hiç ağrım yok ağrı sızı drla ilgili bir durummuş 300 cc ye dusurduk kamburum cikmisti sonuçtan çok memnunum
7. Günümde dikişimden hafif sızıntı geldi içinde kalan kanmış sizde de oldu mubenim de tam 2 ay oldu bugün sadece büyütme. şuan en sıkıntılı zamanlardasınız sanırım ağrı sızı devam ediyordur. sabırlı olmak lazım ben hala sabrediyorum hiç bu kadar zor ve uzun bir süreç olacağını tahmin etmemiştim. bol bol sıvı tüketmeye tuzdan uzak durmaya ve sağlıklı beslenmeye çalışın.
Size son durumda 250cc mi yoksa 300cc mi takıldıBende 300 cc istiyordum ama doktorum 250 cc takmış daha doğal görüntü ve sağlık için dedi
250 cc takıldı ama boyutu normal doğal duruyorSize son durumda 250cc mi yoksa 300cc mi takıldı
Hayır olmadı dikleştirme yapılmadığı için kesilerim çok minik ve çok güzel kapandılar.7. Günümde dikişimden hafif sızıntı geldi içinde kalan kanmış sizde de oldu mu
Boy kilonuz nedirBende 300 cc istiyordum ama doktorum 250 cc takmış daha doğal görüntü ve sağlık için dedi
68 kiloyumBoy kilonuz nedir
Daha önce ki ölçünüz neydi250 cc takıldı ama boyutu normal doğal duruyor
İstanbul medikal park istinyeyi öneririm doktorum çok iyiMerhaba kızlar Eskişehirdeyim. Meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum özel veya şehir hast farketmez lütfen yardımcı olabilir misiniz? Yakup karabağlı ve Abdulkadir Calavul arasındayım. eskişehire yakın ankara veya istanbulda da kesinlikle önerdiğiniz doktor varsa o da olur. artık çok yoruldum yıllardır araştırıyorum ama güveneceğim doktor bulamadım.
85 b idi yine aynı memnunumDaha önce ki ölçünüz neydi
ölçünüz değişmedi mi anlamadım. benim 90 D ve vücuduma göre çok büyük 80 b fln isityorum85 b idi yine aynı memnunum
Protez de koyuldu demiştiniz ölçünüz neden artmadı .dikleştirme için doku mu çıkarıldı85 b idi yine aynı memnunum