Lütfen yardım

limon_kabugu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
2.353
30
116
Kocaeli
arkadaşlar transferimin bugün 11.günü kan testi yaptırdım ve değerim 59.70 çıktı..ama test yaptırmadan önce kanamam başladı..senağlama progesteron iğne vuruluyorum 2 gündür..çünkü dünde kahverengi lekelenmelerim olmuştu..kanamam halen geçmedi..başından böyle durumlar geçen arkadaşlar varmı?düşük mü yapıcam acaba diye sevincimi bile yaşayamadım...sizce düşükmü yapıyorum?
rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın....

canım düşük yapmiosunn sadece düşük riskinden dolayı kanın gelmiş çünkü aynısını bende 3 gün önce yaşadım banada iğne verdi dr um sonrasında kesildii birde sadece wc için kalmamı söledi hala yatiorummm..sende kedine dikkat et..içini rahat tut.. bu rskin olduğunu zaten bilioduk dimi

allah hepimizin yardımcısı olsun..

Ayrıca bebişinde hayırlı olsun canımmmmmmm :)))))

Canım ınsallah bebesıne kavusursun.Oara kanamalardan korkma ama tedbırını al.Tanrım ınsallah bızımde olur bebısımız bıze de dua et.Hamıslerın duası kabul olurmus ya ondan canım sımdıden hayırlısı olsun.:ecrin_bebek:

egeli sanada geçmiş olsun..3 gündür iğne oluyorum ama halen kanamam devam ediyor..sen kaçgün vuruldun iğneni?kanaman kaç günde durdu?

bebetom,teşekkür ederim hayırlı olsun dileklerin için..ama inan bana hiç sevincimi yaşayamadım...kanamam durmak bilmiyor çok korkuyorum...resmen adet oluyorum...5 yıldır tedavi görüyorum ve ilk defa olumlu sonuç alıyorum..bu 3.tüp bebek denememdi...

benim yaşadıklarımı yaşayan başka arkadaşlar var mı aranızda..belki teselli olurlardı bana...

egeli sanada geçmiş olsun..3 gündür iğne oluyorum ama halen kanamam devam ediyor..sen kaçgün vuruldun iğneni?kanaman kaç günde durdu?

canım benim kanamam salı sabahı tuvalete çıktığımda gördüm hemen iğnemi oldum ve allaha şükür bidahada gelmediii,,iğnemide 4 günde 1 vuruluyorum.

şuanki durumun nedir,,merak ettim canım?

canım kanamam bugün şükür durdu..şuan kahverengi akıntılarım var...sabah doktora gittim..kesinlikle ayağa kalkmayacaksın sadece tuvalete gitmek için kalk dedi...düşük tehditi altındasın şuan dedi..ne kadar üzüldüğümü anlatamam..

benim iğnelerim her gün vurulan iğnelerden seninki farklı heralde..ismini yazmanda sakınca yoksa yazabilirmisin?
ben sabah akşam vurulmaya karar verdim bugün...sabah vuruldum, şimdi gecede vurdurucam eşime bir daha...çünkü iğneyi olunca kanamam duruyor..
rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...tek başına hamile kalmak yetmiyormuş,onu da anlamış oldum...sürekli dualar ediyorum rabbime..bana bu mutluluğu yaşattın sonunu da göster rabbim diye...ben ömrümce 2.çizgiyi görebileceğimi sanmıyordum..çok tedavi gördüm, çok problemlerim vardı..inşallah yarum/yavrularım sımsıkı tutunurlar bana...

aurora öncelikle sakin ol.kanamanın rengi çok önemli.kanaman kırmızı(taze kan ) ise ciddi problem var demektir.o yüzden mümkün olduğunca az haraket et.yok kahverengi veya siyah ise ,daha iyi durumun.şunu unutma her kanama düşük yapacasın manasına gelmiyor.benim arkadaşımın 3-4 kanaması sürdü ama sonra toparladı.ben üç düşük yaptım.

canım ben pruloton iğnesini kullaniorum..allaha şükür daha iim şimdii ama yatmaya devam..sende yat dinlen canım kalkma ayağa..allah hepimizin yardımcısı olsun.. :CüvCüv:

kanamam hep ufak ufak kahverengi parçalarla beraber koyu kırmızı renkte oldu..bunu doktoruma söylemiştim onlar önemsiz daha büyük parçalar olursa dayanılmaz sancılarınla beraber ozaman hemen hastaneye gel dedi...ben her adetimde yaşadıklarımı yaşadım..şükür ki iğneler fayda etti kanama durdu..kahverengi çok az lekelenmem var sadece o kadar..

sana da çok geçmiş olsun canım...neden düşük yapıyormuşsun sebebini öğrenebildin mi?

canım ben pruloton iğnesini kullaniorum..allaha şükür daha iim şimdii ama yatmaya devam..sende yat dinlen canım kalkma ayağa..allah hepimizin yardımcısı olsun.. :CüvCüv:

cnım o iğneyi duydum...heralde çok etkili bir iğne hemen kesmiş kanamanı..neyseki benimki de kesildi..şuan sadece kahverengi lekelenmem var sadece...yatıyorum hep..yarın yine test yapıcaz bakalım..değerde yükselme var mı?güzel haberlerle dönersem yazarım yarın yine...:Saruboceq:

,
düşük nedenimi malesef öğrenemedim.herşey araştırıldı.benim düşüklerim 5-6 haftalıkken oldu.parça bi kere geldi ama ağır bir adet sancısıyla.
kan tahlili yaptır.düşük yapıyorsan eğer değerlerinde düşme olur.en iyi ordan anlarsın.

canım merhaba düşük yapmış olsan aşırı kanaman olur benimde kanamam olmuştu drum adetten fazla olmadığı sürece korkma dedi neyseki kesilmiş kahve lekeye dönmüş bu kanamanın sona erdiğini gösteriyor canım inşallah bidaha yaşamazsın hepimiz için geçerli tabi

çok sağolun arkadaşlar...sayenizde içim birazda olsa rahatlıyor...
çok sancım olmadı benim...herzaman adetimde nasıl kanamam olduysa,nasıl sancım olduysa bu kanamamda o şekilde oldu...büyük parça filanda düşürmedim hiç...ufak ufak pıhtılar geliyordu onuda doktorum normal dedi...hatta teyzem hemşire ona da sordum o da endometrium döküntüleridir hepimiz yaşarız onu adetlerimizde dedi...
yalnız merak ettiğim birşey daha var,özellikle düşük yapan arkadaşlarıma sormak istiyorum...eğer düşük yapsaydım kanamam iğne vurulmama rağmen durmazdı değil mi?...iğne vurulduğumdan beri şükürler olsun ki kanamam durdu çünkü...toplamında yaklaşık 1-1.5 gün sürdü kanamam...

canim kanaman kesildigi icin sanslisin ins bebisin seninledir
senin gibi ablamda yasamisti onun kanamasi devam etmisti ama sonra degride dustu anladikki kimyasal gebelikmis

canim kanaman kesildigi icin sanslisin ins bebisin seninledir
senin gibi ablamda yasamisti onun kanamasi devam etmisti ama sonra degride dustu anladikki kimyasal gebelikmis

acaba gerçekten şanslımıyım...çok umutsuzum,sizlerin sayesinde biraz moralim düzeliyor...değerim ikiye katladıysa kendimi şanslı sayıcam inşallah..

rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın..çok zor bu durumlar mirmirmirmir

düşük yapan biri olarak söyleyebilirim ki adet sancısı + kayısı büyüklüğünde parça düşümü + arka arkaya 5-6 orkid doldurup değiştirtecek kadar durmadan akan sıvı akan kan ve rengi de bildiğimiz kırmızı ..... iğne vurulunca kanaman durdu ise veya rengi kahverengiye döndü ise de riskin devam ediyor gibime geliyor , tuvalet haricinde hiç kalkmamanı tavsiye edebilirim arkadaşım. inşallah bebiş her koşulda tutunmuş ve sıkı sıkıya savaşıyordur ,i allah yardımcın olsun:Saruboceq:

canım sadece tuvalete kalkıyorum..yarın 1 saatlik bir araba yolculuğu yapmak zorundayım...hastane bize uzak..inşallah yolda bişey olmaz..gerçi özel arabayla gidicem arka koltukta yatıcam ama yinede korkuyorum...
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...:çok üzgünüm:

geçmiş olsun seni umutlandırmak istemem ama benimde çok kanamam olmuştu ve bebğime hiç bişi olmamıştı kanama başka bi yerde olduğu ortaya çıkmıştı ultrasonda..inş.seninde öyle olur...bebişin sıkı sıkı tutunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…