- Konu Sahibi limon_kabugu
-
egeli sanada geçmiş olsun..3 gündür iğne oluyorum ama halen kanamam devam ediyor..sen kaçgün vuruldun iğneni?kanaman kaç günde durdu?
canım kanamam bugün şükür durdu..şuan kahverengi akıntılarım var...sabah doktora gittim..kesinlikle ayağa kalkmayacaksın sadece tuvalete gitmek için kalk dedi...düşük tehditi altındasın şuan dedi..ne kadar üzüldüğümü anlatamam..
benim iğnelerim her gün vurulan iğnelerden seninki farklı heralde..ismini yazmanda sakınca yoksa yazabilirmisin?
ben sabah akşam vurulmaya karar verdim bugün...sabah vuruldum, şimdi gecede vurdurucam eşime bir daha...çünkü iğneyi olunca kanamam duruyor..
rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...tek başına hamile kalmak yetmiyormuş,onu da anlamış oldum...sürekli dualar ediyorum rabbime..bana bu mutluluğu yaşattın sonunu da göster rabbim diye...ben ömrümce 2.çizgiyi görebileceğimi sanmıyordum..çok tedavi gördüm, çok problemlerim vardı..inşallah yarum/yavrularım sımsıkı tutunurlar bana...
aurora öncelikle sakin ol.kanamanın rengi çok önemli.kanaman kırmızı(taze kan ) ise ciddi problem var demektir.o yüzden mümkün olduğunca az haraket et.yok kahverengi veya siyah ise ,daha iyi durumun.şunu unutma her kanama düşük yapacasın manasına gelmiyor.benim arkadaşımın 3-4 kanaması sürdü ama sonra toparladı.ben üç düşük yaptım.
canım ben pruloton iğnesini kullaniorum..allaha şükür daha iim şimdii ama yatmaya devam..sende yat dinlen canım kalkma ayağa..allah hepimizin yardımcısı olsun.. :CüvCüv:
,kanamam hep ufak ufak kahverengi parçalarla beraber koyu kırmızı renkte oldu..bunu doktoruma söylemiştim onlar önemsiz daha büyük parçalar olursa dayanılmaz sancılarınla beraber ozaman hemen hastaneye gel dedi...ben her adetimde yaşadıklarımı yaşadım..şükür ki iğneler fayda etti kanama durdu..kahverengi çok az lekelenmem var sadece o kadar..
sana da çok geçmiş olsun canım...neden düşük yapıyormuşsun sebebini öğrenebildin mi?
arkadaşlar transferimin bugün 11.günü kan testi yaptırdım ve değerim 59.70 çıktı..ama test yaptırmadan önce kanamam başladı..senağlama progesteron iğne vuruluyorum 2 gündür..çünkü dünde kahverengi lekelenmelerim olmuştu..kanamam halen geçmedi..başından böyle durumlar geçen arkadaşlar varmı?düşük mü yapıcam acaba diye sevincimi bile yaşayamadım...sizce düşükmü yapıyorum?
rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın....
canim kanaman kesildigi icin sanslisin ins bebisin seninledir
senin gibi ablamda yasamisti onun kanamasi devam etmisti ama sonra degride dustu anladikki kimyasal gebelikmis
düşük yapan biri olarak söyleyebilirim ki adet sancısı + kayısı büyüklüğünde parça düşümü + arka arkaya 5-6 orkid doldurup değiştirtecek kadar durmadan akan sıvı akan kan ve rengi de bildiğimiz kırmızı ..... iğne vurulunca kanaman durdu ise veya rengi kahverengiye döndü ise de riskin devam ediyor gibime geliyor , tuvalet haricinde hiç kalkmamanı tavsiye edebilirim arkadaşım. inşallah bebiş her koşulda tutunmuş ve sıkı sıkıya savaşıyordur ,i allah yardımcın olsun:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?