Lütfen yardım!

Ailen de arkandaymış ne güzel..
Hiç uğraşma bırak gitsin.
Bu gibi durumlarda değişen birşey olmadığı gibi olan kadına, geçen zamana oluyor.

Son düzenleme:
boşanıyoruz.karar aldık daha doğrusu eşimin babası git dilekçeni ver boşan demiş eşimde ailesini kaybetmeyi göze alamamış açıp söledi bana.ne hayallerle yuva kurmuştum oysa evcilik oyunu oldu daha 3 ay olmadı ve bitti

canım çok zor bir durum allah yardımcın olsun...
ama evlenmeden önce de içiyor muydubilmiyorumkismile
önemli olan o eğer içtiğini ve böyle saldırganlaştığını bildiğin halde evlendiysen yazık etmişsin kendineyasakkelime hele de ailen işin içine girmiş onlara da mahcup olmuşsundur bence biraz eşinin yanında ol ve sakin kafayla konuş onla eğer böyle devam ederse ayrılmak zorunda kalcağını söyle seni kaybetmeyi göze alabileceğini hiii.....ç sanmıorum:oklava:

eşimi seviyorum hemde çok sviyorum ama o bni seviyormu meçhul sanırım sevseydi bunlar olmazdı.boşanmak istemiyorum ama ailemde beni göndermiyor ne yapıcam bilmiyorum aileme karşı gelebilirmiym bilmiyorum ailem boşanda demiyor ama yanın hemn gitme diyolar

çok üzüldüm, 3 aylık evlilik en mutlu, şen- şakrak olmanız, birbirinizin gözünün içine bakmanız gereken dönemde yaşadıkların çok acı..

alkol alıp seni dövdüğü için kırgınlığını anlamıyor ve seni tekrar kazanmaya uğraşmayıp, ailesinin boşan demesine hemen olur veriyor..

ailesi herhalde eşinin sana yeterince şiddet uygulayamadığını, senden boşanırsa gönlünce dayak atabileceği bir gelin bulabileceğine inanıyor olmalı..

ya da eşin senin dönüşnü hızlandırmak için blöf mü yapıyor?

her halükarda zulüm bu kardeşim. ailen seni destekliyor madem hiç acele etme ve bırak nasıl bir yaşam istediğine karar versin. sevsen de kaybedecek birşeyin yok. kaybedecek olan eşin her türlü.
Allah eşine akıl, sana bol sabır versin

bu hikaye bana biyerden tanıdık geliyor nedense...
benim en iyi arkadaşımın eşi de aynen bu şekilde... Ne yazıkki alkolikler ben alkolikim demez hiçbir zaman.. istersem bırakırım ki derler hep... Ama sen sen ol tedavisini olmadan dönme o eve.. arkadaşım hala çekiyor... 6 senelik evliliklerinde hiç gün yüzü görmemiş...Hamileyken bile şiddet görmüş... ama eşi hep yeminler efip düzeleceğim dedikçe geri dönmüş...
Arkadaşım 2. bebeğini doğuma 1 hafta kala kaybetti.. adam eve gelip dua edeceğine almış eline birayı açmış ferdi tayfuru efkar dağıtıyor güya...
Çok dikkatli ol canım..

boşanıyoruz.karar aldık daha doğrusu eşimin babası git dilekçeni ver boşan demiş eşimde ailesini kaybetmeyi göze alamamış açıp söledi bana.ne hayallerle yuva kurmuştum oysa evcilik oyunu oldu daha 3 ay olmadı ve bitti

demek ki böylesi hayırlıymış hakkında canım
amacım seni üzmek değil ama böyle birinden ayrılacağın için sevinmelisin bence
ilerde çocuğun olunca daha da büyük sorunlar yaşardın
yol yakınken bitmesi en iyisi bence
ben etrafımda hiç alkolik biriyle evli kalıp mutlu olanı görmedim:1no2:

tedavi olmayı hiç kabul etmiyorki söleyince mangalda kül bırakmıyor offf kafam çok karışık aileside gelmiyor bi özür dilemeye yada durumu düzeltmeye kendiside gelmiyor dün boşanalımmı diye soruyodu bana şimdi boşanmam diyor ama isteklerimide kabul etmiyor

onun ailesi niye bişeyleri düzeltmeyi oğullarını içkiden vazgeçirmeyi düşünmek yerine hemen boşan diyolar ben anlamadım doğrusu:1no2: burda madur olan sensin sen boşanmak istesen bile onun ailesinin sana kızım yapma etme düzeltirirz demesilazım acaba eşin seni eve döndürmek için uyduruyomu bunu bilmiyorumkismilesen görüşüyomusun onun ailesiyle

Sizin boşanıp boşanmayacağınıza eşinizin babası mı karar veriyor.
Ona neymiş.
Ve siz hala boşanmak istemiyorsunuz.
3 ay bir evliliğin oturması çok erken bir süre.
Yalnız bu alkol olayı ne 3 ay ne de 10 yılda değişmeyecektir.
Tedavi olmayada niyeti yokmuş zaten.
Evden gitmeyide denemişsiniz ama çözüm olmamış.
Peki yıllarca bu alkol olayına ve şiddete dayanabilecek misiniz?
Ne yaparsa kocamdır dayanırım, diyeceksiniz karar sizin.
Değişir, düzelir diye beklemeyin bence,
Kendinize de yazık etmeyin,
Kimse evladını alkol bağımlısı birinin elinde eziyet çeksin diye yetiştirmiyor.

onun ailesi niye bişeyleri düzeltmeyi oğullarını içkiden vazgeçirmeyi düşünmek yerine hemen boşan diyolar ben anlamadım doğrusu:1no2: burda madur olan sensin sen boşanmak istesen bile onun ailesinin sana kızım yapma etme düzeltirirz demesilazım acaba eşin seni eve döndürmek için uyduruyomu bunu bilmiyorumkismilesen görüşüyomusun onun ailesiyle

babasında biraz inat var eşim ilk ailemle kavga ettiği zaman (içkiliyken)babası gldi orta yolu bulmaya çalıştı ama oğluna bidaha yaprsan gitmem demiş yine yaptı şimdi babası gelmiyor gitmem demiş sende git dilekçeni ver boşan demiş.şuanda eşim içmiyor 1-2 haftadır gözlem altında.pişman olmuş ama ben yinede korkuyorumeyvahedigeldismile

alkolik olduğunu kabul edip tedavi olursa bir şans daha verebilirsin. değişmiyorsa bence çocuk falan olmadan fazla uzatma derim

babasında biraz inat var eşim ilk ailemle kavga ettiği zaman (içkiliyken)babası gldi orta yolu bulmaya çalıştı ama oğluna bidaha yaprsan gitmem demiş yine yaptı şimdi babası gelmiyor gitmem demiş sende git dilekçeni ver boşan demiş.şuanda eşim içmiyor 1-2 haftadır gözlem altında.pişman olmuş ama ben yinede korkuyorumeyvahedigeldismile

ya güzellim seviyosun aşıksın bırakmak istemiyosun anlıyoruz ama nolur biraz geleceği görmeye çelış şuanda sana herşey tozpembe geliyor. ama hayat bukadar basit değil şimdi sana yalvarıcak bıraktım 1-2 aydır içmiyorum dicek e içmicekte ama ya bikaç ay sonra gene eskiye dönücek bunun kesin bi çözümünü bulmadan dönme aileni dinle pişman olmazsın merak etme...
ne istiyosun kocamdır içerde söverde... mi?
kocamdır hem döver hem sever...mi?
bi sor kendine aşk sevgi saygı bumu?
nerde senin kendine olan saygın onuda mı kaybetmek istiyorsun....?
kesinlikle emin olmadan barışma gerekirse boşanırsınız eyer seni seviyo değer veriyosa merak etme gene biraraya gelirsiniz. sen hayırlısını dile ve aileni dinle yeter...hayırlısı...

Adam içtikçe sen dövecek sağın solun moraracak sonra karakola gidip adamı şikayet etcen adam yine uslanmayacak seni dövecek sonra sen artık dayanamayıp intihar etcen komşular seni hastaneye zor yetiştircek
adam yine akıllanmayacak senin sağlam bir tarafın kalmayacak göz kol baş kafa heryer..çocukların babasıyla kavga etcek adam alkolun etkisinde birde onu dövecek ee birde bu olayları gören küçük çocuğun olcak oda bu olayın psikolojisinde ne halde büyür ilerde nasıl birisi olur artık oda tartışılır gel gelelim sana
seninde psikolojin darma duman boşanmak istiycen ama çocuklar var boşanmasan hayat sana zindan olcak...Bu hikaye çok tanıdık...
Aman kendine dikkat et böyle olma.
doktoramı gidersin adamla konuşurmusun bilemem ama bence ne yap et ama o alkol denen illetten kurtul bir şekilde...

ben olsam acilen boşanırdım eşin kesinlikle alkolik ...alkol belasından kurtulsa bile zamn içerisine tekrar başlamasıda muhtemel yolun başındayken çocukta yokken ailende destek çıkıyorken boşan...

boşanmak ayrı dert boşanmamak ayrı.aslında gerçeklri görüyorum gördüğüm halde neden duruyorum hala bilmiyorum.bu kararsızlık beni mahvediyor.şuan telefonda konuşuyorum sevimiştim evi taşıyacak değiştirecek diye sonunda bir kerecikte olsa dediğimi yapıyor demiştim ama ondanda vazgeçti sonunda değiştirmiyor çok sıkışırmış bilezikleri bozdurmak zorunda kalırmış.gel babamla konuş o zaman özür dile diyorum onada yok diyor en iyisi telefonuda kapayayım haber vermeden artık konuşmayayım diyorum sizcede görüşmemelimiyim?

boşanmak ayrı dert boşanmamak ayrı.aslında gerçeklri görüyorum gördüğüm halde neden duruyorum hala bilmiyorum.bu kararsızlık beni mahvediyor.şuan telefonda konuşuyorum sevimiştim evi taşıyacak değiştirecek diye sonunda bir kerecikte olsa dediğimi yapıyor demiştim ama ondanda vazgeçti sonunda değiştirmiyor çok sıkışırmış bilezikleri bozdurmak zorunda kalırmış.gel babamla konuş o zaman özür dile diyorum onada yok diyor en iyisi telefonuda kapayayım haber vermeden artık konuşmayayım diyorum sizcede görüşmemelimiyim?

Bende bir alkolik eşiyim. Eşim şiddet uygulamaz ama her akşam içer.
Deneyimli biri olarak sana tavsiyem şudur: Bir alkolik tedavi bile olsa tek yudumda tekrar alkole başlar ve başladımıda devamını getirir.
Ondan kurtulmanın tek yolu (madem çocuk falan yok) boşanmak ve arkanıza bile dönüp bakmadan uzaklaşmaktır.
İnanın yıllar ilerledikçe daha çok üzülecek, daha çok başınızı taşlara vuracaksınız. Bir abla olarak tavsiyem budur.
Sevgiyi, aşmı maşkı boşverin. Aşkla karın doymuyor, huzur olmuyor.
Kendinize saygınız varsa lütfen beni dinleyin ve asla üzülmeyin, bir anne olarak bende kızımın eşinin alkolik olduğunu öğrensem asla bırakmam.
Haaa bu arada verdiği sözlere asla inanmayın, bir alkolik her yalanı rahatlıkla söyleyebilir. İnanın ileride içmek için milyonlarca bahaneyi yüzü bile kızarmadan önünüze seriverir.
Boşanın, boşanın, boşanın. Başka yolu yok. Yoksa hayatınız zehir olur.

Bende bir alkolik eşiyim. Eşim şiddet uygulamaz ama her akşam içer.
Deneyimli biri olarak sana tavsiyem şudur: Bir alkolik tedavi bile olsa tek yudumda tekrar alkole başlar ve başladımıda devamını getirir.
Ondan kurtulmanın tek yolu (madem çocuk falan yok) boşanmak ve arkanıza bile dönüp bakmadan uzaklaşmaktır.
İnanın yıllar ilerledikçe daha çok üzülecek, daha çok başınızı taşlara vuracaksınız. Bir abla olarak tavsiyem budur.
Sevgiyi, aşmı maşkı boşverin. Aşkla karın doymuyor, huzur olmuyor.
Kendinize saygınız varsa lütfen beni dinleyin ve asla üzülmeyin, bir anne olarak bende kızımın eşinin alkolik olduğunu öğrensem asla bırakmam.
Haaa bu arada verdiği sözlere asla inanmayın, bir alkolik her yalanı rahatlıkla söyleyebilir. İnanın ileride içmek için milyonlarca bahaneyi yüzü bile kızarmadan önünüze seriverir.
Boşanın, boşanın, boşanın. Başka yolu yok. Yoksa hayatınız zehir olur.

eşim hergün içmiyodu ama haftanın 3-4 günü içiyodu bazen bi hafta hiç içmiyodu bazen haftanın 2 günü içiyodu ama içer ve çok karıştırarak içer votka ardından bira.haklısınız aşkla karın doymuyor.yeminler etti annesinin üstüne ama ben yine ona güvenmiyorum.içeceğinide biliyorum.alkolik mi bilmiyorum ama en ufak bi sorunda içecğini biliyorum.hiç bir ddiğimi yapmadı bide bana gel evine dön diyor babanla konuş diyor en çokta buna sinir oluyorum yine ihaleyi bana bıraktı

mrb arkadaşlar.kafam okadar karışıkki sizlerin fikirlerini almak istedim.fikirlerinizi benden esirgemeyeceğinizi umarak teşekkür ediyorum.
ben 3 aylık evliyim ve eşim alkol alıyor.hergün olmasa bile haftanın 3-4 günü içiyor.içtiği zaman değişiyor bambaşka biri oluyor saldırganlaşıyor bende ondan korkuyorum yanına yaklaşmak istemiyorum bazen lafla saldırıyorum ama sonuçları ağır oluyor.bana bikaç kez şiddet uyguladı yetmedi ailemle kavga etti ailem beni yanına aldı sonra eşim pişman oldu araya ailesini soktu yeminler etti ben 1 hata sonra evime döndüm.ardından eşim yine içmeye başladı beni hayal kırıklığına uğrattı.bu seferde babam dövdü eşimi ve beni tekrar aldılar bende alkol tedavisi olmasını önerdim ama alkolik deilim dedi şimdi yine yeminler ediyor pişman olduğunu sölüyor ben ne yapmalıyım bilmiyorum boşanmak istemiyorum boşanırsam hayatımı tekrar düzene koyamamaktan korkuyorum.tanıdıklar 4-5 ay eve dönme diyolar o zamanda evliliğin hiç bi anlamı kalmazki sizcede 4-5 ay dönmemelimiyim?allah kimsenin başına vermesin siz olsanız ne yapardınız?:sinifsinif::1no2:

Kesinlikle adam gibi tedavi olmadan eve dönmezdim ben. Evleneli daha 3 ay olmuş, bunlar en güzel günlerinizin geçtiği zaman dilimleri olmalıydı ama siz neler yaşıyprsunuz. Eşinizin burnunu iyice sürtmeden sakın dönmeyin. Yaşayacağınız trajedi aynı olacak çünkü. Tedaviye başlamadan kesinlikle dönmeyeceğinizi söyleyin. Ve başlamazsa da dönmeyin çünkü bi ömür böyle geçmez.

Back
X