Lütfen yardım!

tedaviyi kabul etmiyorki alkolik deilim benim psikologlada işim olmaz diyor.dediğim hiçbişeyide yapmıyr zaten çok üzülüyorum ama sanırım aklım başıma geliyor uzun bi süre dönmücem beni mağdur ediyor hemde çok.bn onun kötülüğünü istemiyorum tdavi olsa oda rahatlayacak ama kabul etmiyor işt

bu nasıl evliliktir anlamadım adam yaptıklarından utanmıyor kapıma gelipte özür dilemiyor ailemle konuşmuyor birde kalkmış beni suçluyor bende koydum postayı gitti.önümüzdeki ay mahkemee başvurcam yalnız bikaç şey öğrenmek istiyorum bilen varsa lütfen yazabilirmi boşanma davası açtıktan nekadar süre sonra boşanabilirim birde düğünde takılan altınların hepsini sattı borcunu ödedi bitek bilezikler kaldı ama onlarıda saklıyor sakladığı yeri ben biliyorum alsam bana iftira atabilirmi eşim altınları alıp kaçtı diye sonuçta en azından ailemin bana taktıklaı benim hakkım diye düşünyorum

bu nasıl evliliktir anlamadım adam yaptıklarından utanmıyor kapıma gelipte özür dilemiyor ailemle konuşmuyor birde kalkmış beni suçluyor bende koydum postayı gitti.önümüzdeki ay mahkemee başvurcam yalnız bikaç şey öğrenmek istiyorum bilen varsa lütfen yazabilirmi boşanma davası açtıktan nekadar süre sonra boşanabilirim birde düğünde takılan altınların hepsini sattı borcunu ödedi bitek bilezikler kaldı ama onlarıda saklıyor sakladığı yeri ben biliyorum alsam bana iftira atabilirmi eşim altınları alıp kaçtı diye sonuçta en azından ailemin bana taktıklaı benim hakkım diye düşünyorum

Boşanma davasını açtıktan sonra büyükşehirde yaşıyorsanız 2 ya da 3 ay sonraya gün verilir,davanız görülür karşılıklı anlaştıysanız uzamaz,boşanırsınız. Küçük şehirde yaşıyorsanız daha yakın tarihe gün verilir..
Altınlar zaten kadınındır..
Düğün CD si ya da fotoğrafları ile altınlarınızın takıldığını ispatlarsınız.. Onları sattığı için talep edebilirsiniz..

eşim boşanmak istemiyor anlaşmaz benimle.istanbulda yaşıyorum

alkolik insan düzelmez malesef tedavide olsa tekrar başlama ihtimali çok yüksek, bir tanıdığımın eşi alkol sebebiyle 3 aileyi birden mahvetti bir eşi intihar etti diğer iki eşleriylede alkol sebebiyle boşandı ve ortada sefil durumda kalan 4 çocuk vardı henüz çok yeni evlisiniz ve malesef eşinizin alkolik olması için hergün içmesi gerekmiyor haftada 3 - 4 kez içmekte alkolik olduğunun kanıtıdır . hiç bir alkolik içki alışkanlığı olduğunu kabul etmez ve alkol ileride kişilik bozukluğuna ciddi şekilde sebep verir şiiddet uygulayan , çok kolay yalan söyleyen , size ve ileride olacak çocuklarınıza hertürlü işkenceyi yapabilecek biriyle evli kalmak isterseniz bilemem ama hiç kimse hayatından sadece seviyorum diye vazgeçmemeli kendinizi düşünün gözümün önünde alkol yüzünden yıkılan bir çok evlilik ve mahvolan bir çok aile var Allah yardımcınız olsun hoşçakalın .

ne yapsam bilemiyorum beni tehditlerede başladı boşanmamam için herşey neden bukadar zor ya hiç bişey yapamıyorum korkuyorum

ne yapsam bilemiyorum beni tehditlerede başladı boşanmamam için herşey neden bukadar zor ya hiç bişey yapamıyorum korkuyorum

Nasıl yani?
Adam sizi tehdit ediyor,siz korkuyorum deyip oturuyor musunuz?
Neden savcılığa gidip şikayette bulunmuyorsunuz?
Yarın boşanma davası açtığınız zaman elinizde ne güzel deliliniz olur,farkında değil misiniz?

bi yandan pişmanlığını görüyorum ya düzelmişse diyorum bi yandanda güvenemiyorum

bi yandan pişmanlığını görüyorum ya düzelmişse diyorum bi yandanda güvenemiyorum

arkadaşım yazmıyım yazmıyım diyorum ama duramıyorum
yaw senin sorunun ne
lale buranın en eskilerinden ve en aklı başında olanlarından
artık onun yazdıklarına da kulak vermiyosan burdan fikir bekleme
adam içiyor,dövüyor,tehdit ediyor,altınlarına el koyuyor
sen bi de hala dönmeyi mi geçiriyosun aklından
e o zaman dön.hayır ne bekliyosun birinin çıkıp affet demesini mi anlamadımki
e tamam git dön de hayatını zehir et
hatta bi tane de doğur onunkini de zehir et
döndüğün için ailen bi dahakine affetmiycek muhtemelen ve geri dönecek bi ailen de kalmıycak
canın acı mı çekmek istiyo senin arkadaşım bilmiyorum yani

Son düzenleme:
yaw senin sorunun ne
döndüğün için ailen bi dahakine affetmiycek muhtemelen ve geri dönecek bi ailen de kalmıycak

kızmakta haklısınız çünkü bende kendime kızıyorum sanırım olgunlaşmam gerek düşünce olarak.ama beceremiyorum kimsenin dön demesini beklemiyorumçünkü benimde dönmek içimden gelmiyor

ya bırak allah aşkına evlilikte ciddi problemler varsa doğu-batı , kürt-türk farkedermi arkadaşım?,

sence evliliğin anlamı eşinden dayak yemek mi?

elbette hepimiz evlenirken kendimizi prensesler gibi hissederiz, en güzel günler bizi bekler, evlendikten sonra bir sürü hayallerimiz vardır AMA

olmuyorsa olmaz zorlamanın manası yok

bak ne güzel ailen yanında daha ne istiyorsun elbette zordur ama ileride daha büyük zorluklar seni bekliyor. Nereye kadar böyle devam edebilirsin sabrının bir sonu yokmu? ileride çocuğun olduğunda çocuğuna böyle bir hayatımı layık görüyorsun?

çocuğunun gözü önünde eşinden dayak yemek iyi birşeymi olur?

yada eşin alkollüyken sana şiddet uyguladığında ertesi gün sen nasıl unutuyorsun yaptıklarını? o adam senin yüzüne nasıl bakıyor? senden ne bekliyor ki?

daha 3 aylık evliymişsin yazık değilmi sana ailene?

sen ben mutluyum bir sorun yok desende anacığın inanırmı sana , her gece seni düşünüyordur yazık annene babana

yapma bunu kendine

Alkolik bir adam tedavi olmadan düzelmez..
Ayol kaç yaşındasınız bunları bilmediğinize inanamıyorum..
Alkolik biri ben içmicem dövmücem deyince pişman ya da düzelmiş diye aklınız karışıyorsa artık geleceğinizden endişe ediyorum..
Hadi siz gideceksiniz de ananız babanız nasıl salacak sizi o eve bakalım?

yaw senin sorunun ne

Çok çok teşekkür ederim canım benim...:1hug:
Mesajına da imzamı atayıom he bir de öpeyim..opuyorumnanaktan

kızmakta haklısınız çünkü bende kendime kızıyorum sanırım olgunlaşmam gerek düşünce olarak.ama beceremiyorum kimsenin dön demesini beklemiyorumçünkü benimde dönmek içimden gelmiyor

Kendinize kızıyorsunuz ama hiç harekete geçmiyorsunuz..
Olgunlaşmadığınızı düşünüyorsunuz ama nedenini,niçinini düşünmüyorsunuz..
Bir yandan da dönmek içinizden gelmiyor ama her nedense bu adamdan kurtulmak için dava açmıyorsunuz..
Siz bilirsiniz,hayat sizin..

benim için zor olacak ama boşanıyorum ailemde bunu istiyor çünkü.boşanmazsam bana tavır alıyorlar çarem çıkış yolum yolum yok boşanıyorum sonuçları ne olacak bilmiyorum ama inş kötü şeyler olmaz eşim biraz sinirli inş kötü şeyler yapmaz ailemdende vazgeçemiyorum ama boşanmk bana çok koyuyor hayatımı düzenleyebilirim inş

doğru bir karar veriyorsun bundan emin ol, şuan belki çok üzüleceksin ama boşanmazsan emin ol herkes çok üzülecek

BOŞANIRDIM.Sarhoş bir insanın dayak yiyen karısı olmaktan iyidir.Çocuk yapma sakın! Kendini kurtar!

arkadaşlar size kızmakta haklı adam ayıkken aklı başındayken henüz dövmiycem der
1-2 kadeh içince verdiği sözü değil yediği yemeyi bile unutur sonuç hüsran olur sizin için
alkolizm ciddi bir rahatsılıktır tedavisi çok güçtür kişinin tedaviyi kabul etmesi için çoğu zaman alkolden büyük zarar görmesi sağlığını kaybetmesi işini ailesini kaybetmesi gerkebilir bazen tüm bu kayıplar bile tedavi olmayı istemesi için yetmez
3 ay çok kısa bir süre bir kaç defa dayak yiyip dönmüşsünüz tekrar dönseniz adam yaptığının kabul edilebilir bir davranış olduğunu düşünüp tekrar yapacaktır
hayat sizin hayatınız sonra giden gençliğinize ağlamak istemiyorsanız iyi düşünüp karar verin şu an 3 aylık emek verdiğiniz evliliğiniz söz konusu ama yıllar sonra heba olmuş bir hayatınız ve keşkeleriniz olabilir
bir örnek vereyim yaşlı bir teyze var burada 84 yaşlarında oğlu 20 yaşından beri içki alıyormuş evlenmiş ve ozaman vücut sağlıklı tabi dayanıyor içkinin yaptığı tahribata bir çocukları olmuş yanlız karısı başka yapmamış sürekli olan tartışmalardan dolayı kadın çalışmıyormuş ev hanımıilk lerde neşeliymiş adamım hanımı ana git gide içine kapanmış adamın alkol sorunu ve yaptıkları tartışmalardan kendini dine vermiş hafız olmuş çavrede kuran okuyarak para kazanmaya başlamış oğluda 28 yaşına gelmiş oda çalışmaya başlamış adam 30 yıldır içkiyi bırakmamış ve yarı felç gelmiş alkolden hala içiyor kadın ve oğlu ayırmışlar evlerini adamı annesinin yani yaşlı teyzenin yanına göndermişler
bir gün ramazan bayramında gittik teyzeye oğlu yarı felçli hala içiyordu karşımızda

sen şimdi ailen ve eşin arasında bir seçim yapmak zorunda bırakılıyosun; ama bu seçimi yapmak istemiyosun ikisinide istiyosun.
Eşinde alkol ve senin aranda bi seçim yapmaya zorlanıyo; O da böyle bi seçim yapmak istemiyor ikinizide istiyor hem kimse karışmadan içsin etsin hemde karısı yanında olsun. olsunki canı istediğinde sevsin istemezse elinin tersiyle...... ittirsin.yemeği çamaşırı bulaşığı tamtakır olsun. sinirlenincede stres atıcak birileri olsun. He bide aşk bi süre sonra bitecek olan aşk insan ister alkolik ister katil isterse kafir olsun sevmek sevilmek ister.Aşk bencildir gönül verdiğini yanında ister ama bunun için fedakarlık yapması çabalaması gerekmektedir bunu bildiği halde çaba göstermeyen bi insanla beraber olmak için bir değil biçokkez düşünmek gerek
o insana nekadar güvenebilirsin?

birkaç uzman psikologla görüştüm msjda attım alkol yeminle veya bir sözle geçebileck birşey değil diyorlar.sizlerinde söyledikleri hep bu yönde.aslında hep örnekler var karşımda sanırım ben zorlanıyorum göremiyorum çünkü boşanma korkusu var sanırım bende.
kim boşanmak isterki bnim normal hayatımda eşimle problemim yok ama içince kötü şeyler oluyor.buda zaten herşeyi bitiriyor.artık aynı olayların tekrarlanmasından bıktım o içiyor olay yapıyor ben baba evine dönüyorum sonra ailesi geliyor arayı buluyor ben tekrar evime dönüyorum sonra yine başlıyoruz.ben ona tdavi olmasını önerdim kabul etmedi.o zaman evlilik danışmanına yada uzman psikoloğa git dedim hatta bende seninle gelirim dedim o zaman dönerim dedim bunu kabul etti.
dün ise babası babamın işyerine gitmiş konuşmuşlar ama babam eve geldiğinde sinirliydi çünkü dediğim gibi ailem benim boşanmamı daha çok istiyorlar onlar güvenmiyor.boşanmasan bile gitme bekle diyorlar.bekleyince hiç bişey hallolmaz bunun farkındayım.dönersemde bana tavır alıyor ailem.
şimdi ben bişey daha danışmak istiyorum eve dönüp onunla tedavi sürecine başlasammı yoksa ailemi dinleyip dönmeyip beklesemmi?

Back
X