Arkadaşlar iki ay önce internette bir erkekle tanıştım bir ay geçti bulus tüm beni çok beğendiğı nı ve sevdiğin i söyledi ben ona karşı birsey hissede medm ve bu işin olmaya çağı nı söyledim ondan sonra nasıl olur olma z öyle şey diye mesajlar yazdı bir sürü fakat ilgisiz de davranıyor hem seviyorum diyor yanımda hemde mesaj yazmak dan aciz gerçek den niyeti nedir sizce ?
bir ay boyunca nette konuştuğu bir kez yüz yüze görüştüğü birine bi insan nasıl sevebilir kuzum? hoşlantı beğeni elektrik anlarım da sevmek bu kadar basit mi ?
Yüzünü gördü beğendi baktı sohbeti de hoş dedi ve atladı. Klasik erkek hareketleri.Bi kere görüşmeden nasıl olmaz şöle böle lafları da ediyorsa ilerisi için pek hoş bi potansiyeli olacağını düşünemedim. Bağlantını kes ve reelde de görüp tanıyabileceğin sağlıklı iletişim kurabileceğin birini bekle...
Arkadaşlar iki ay önce internette bir erkekle tanıştım bir ay geçti bulus tüm beni çok beğendiğı nı ve sevdiğin i söyledi ben ona karşı birsey hissede medm ve bu işin olmaya çağı nı söyledim ondan sonra nasıl olur olma z öyle şey diye mesajlar yazdı bir sürü fakat ilgisiz de davranıyor hem seviyorum diyor yanımda hemde mesaj yazmak dan aciz gerçek den niyeti nedir sizce ?