lutfen yardim

• Konu Sahibi Konu Sahibi nebf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nebf

inci tanem biricik kizim
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
2.031
1.661
133
merhaba arkadaslar yumurta takibi yaptiricam acaba adetten once mi yoksa adetliykenmi gidiyim ayrica nekadara mal oluyor yaptiram varmi. kontroller kac gunde bir ve hormon testi sartmi benim prl yuksekti 36 cikti dotinex kullaniyorum bu ay ki adetimde gidicem.insallah yardimci olursaniz sevinirim arkdaslar...

Merhaba adetin 2 3 gunu cagriyolar hem alttn bakiyo hemde hormon testlerini ogun istiyolar genelde 2 gunde bi cagriyolat umarim yardimci olmusumdur

Bazı hastaneler ymurta takibine ekstra ücret alırken bazıları almıyor ben tüp bebek uzmanına yaptırmıştım muayene ücreti dışında 150 lira ödemiştim üç yıl önce şimdi gittiğim dr kadın doğum uzmanı almıyor

Merhaba adetin 2 3 gunu cagriyolar hem alttn bakiyo hemde hormon testlerini ogun istiyolar genelde 2 gunde bi cagriyolat umarim yardimci olmusumdur
cok sagol cnm hormon testlerini.ssk da yaptiricam ozaman erken gidiyim insallah bebis gelir...

Bazı hastaneler ymurta takibine ekstra ücret alırken bazıları almıyor ben tüp bebek uzmanına yaptırmıştım muayene ücreti dışında 150 lira ödemiştim üç yıl önce şimdi gittiğim dr kadın doğum uzmanı almıyor

dogru tup bebek drlari nin dakikasi para zaten normal kadin dogum almiyor yani muyene ucreti disinda. almalari sacma zaten insallah gidecegim dr da almaz cevabin icun tesekkur.ederim bakalim gelecekmi nazli bebisim...

Back
X